Δολοφονία 58χρονου στην Καβάλα: Εξιχνιάστηκε το έγκλημα ένα χρόνο μετά - "Τον σκότωσα επειδή μου το είπε ο Σατανάς"
17:10 - 06/10/2021
Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Καβάλς η ανθρωποκτονία σε βάρος ενός αλλοδαπού που σημειώθηκε το 2020 σε αγροτική περιοχή της Καβάλας
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δολοφονία εργάτη γης στην Καβάλα: «Τον σκότωσα γιατί έτσι μου είπε να κάνω ο Σατανάς»
Εξιχνιάστηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος Αλβανού εργάτη γης σε αγροτική περιοχή της Καβάλας.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΕξιχνιάστηκε η δολοφονία 58χρονου στην Καβάλα - «Τον σκότωσα γιατί μου το είπε ο σατανάς»
Οι Αρχές προχώρησαν στην εξιχνίαση της δολοφονίας ενός 58χρονου στην Καβάλα, καθώς συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη τον δράστη.
Πιο συγκεκριμένα το πρωί της 24ης Αυγούστου 2020 εντοπίστηκε νεκρός ένας 58χρονος αλλοδαπός σε αγροτική περιοχή του οικισμού Κάριανης στην Καβάλα, χτυπημένος στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ο δράστης του εγκλήματος εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες της Τρίτης (05-10-2021) στη Θεσσαλονίκη και προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης, όπου ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη κατόπιν έκδοσης σ
Διαβάστε το στο pronews.grΕξιχνιάστηκε η δολοφονία εργάτη: «Τον σκότωσα επειδή μου το είπε ο σατανάς»
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία εργάτη τον περασμένο Σεπτέμβριο «Τον σκότωσα επειδή μου το είπε ο Σατανάς» είπε στους αστυνομικούς ο δολοφόνος ενός 58χρονου εργάτη γης στον οικισμό Κάριανης στην Καβάλα. Ο άτυχος άνδρας είχε βρεθεί νεκρός από πυροβολισμούς στο κεφάλι το πρωί της 24 ης Σεπτεμβρίου του 2020. Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, ο δράστης της ανθρωποκτονίας […]
Διαβάστε το στο irafina.gr