ΒΙΝΤΕΟ - Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Οι συμπαίκτες μου είναι 10 ταχύτητες μπροστά από μένα»

00:06 - 07/10/2021

ΒΙΝΤΕΟ - Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Οι συμπαίκτες μου είναι 10 ταχύτητες μπροστά από μένα» 07/10/2021 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ακολούθησε ειδική αγωγή όλο το καλοκαίρι για το γόνατό του μετά τον τραυματισμό του στα πλέι οφ του ΝΒΑ. Πλέον άρχισε να συμμετέχει στο φουλ στην προετοιμασία των Μπακς, αλλά ο ίδιος παραδέχτηκε πως θα χρειαστεί χρόνο για να καλύψει το χαμένο έδαφος. «Σήμερα έκανα την πρώτη μου προπόνηση. Ένιωσα καλά, η ομάδα έδειχνε καλά. Θα πρέπει να φτάσω στο επίπεδο των υπολοίπων, γιατί είναι δέκα ταχύτητες πάνω από μένα αυτή τη στιγμή. Όμως αισθάνομαι καλά και τώρα που είμαι ξανά υγιής είμαι ενθουσιασμένος», τόνισε με ένα πλατύ χαμόγελο στα ΜΜΕ ο

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντετοκούνμπο – «Οι συμπαίκτες μου είναι δέκα ταχύτητες πάνω από μένα»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την preseason, αλλά και το επίπεδο των συμπαικτών του στους Μπακς

Διαβάστε το στο tanea.gr

Αντετοκούνμπο – «Οι συμπαίκτες μου είναι δέκα ταχύτητες πάνω από μένα»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την preseason, αλλά και το επίπεδο των συμπαικτών του στους Μπακς

Διαβάστε το στο tovima

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Οι συμπαίκτες μου είναι δέκα ταχύτητες πάνω από μένα»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε τις προπονήσεις, μετά την ειδική θεραπεία που ακολούθησε για το γόνατο του. Ο Έλληνας σούπερ σταρ έκανε την πρώτη του προπόνηση, καθώς το ιατρικό τιμ άναψε το «πράσινο φως» και τα πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την ανυπομονησία του. «Σήμερα έκανα την πρώτη μου προπόνηση. Ένιωσα καλά, η ομάδα έδειχνε καλά. Θα πρέπει να φτάσω στο επίπεδο των υπολοίπων, γιατί είναι δέκα ταχύτητες πάνω από μένα αυτή τη στιγμή. Όμως αισθάνομαι καλά και τώρα που είμαι ξανά υγιής είμαι ενθουσιασμένος», τόνισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Οι γιατροί των Μπακς είχαν αποφασίσει να ακολουθήσει ειδική αγωγή, μετά τον τραυματισμό του στα play offs και πλέον είναι έτοιμος να υπερασπιστεί το

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αντετοκούνμπο: «Οι συμπαίκτες μου είναι δέκα ταχύτητες πάνω από μένα»

Ο Γιάννης  Αντετοκούνμπο ξεκίνησε τις προπονήσεις, μετά την ειδική θεραπεία που ακολούθησε για το γόνατο του. Ο Έλληνας σούπερ σταρ έκανε την πρώτη του προπόνηση, καθώς το ιατρικό τιμ άναψε…

Διαβάστε το στο politik.gr

Αντετοκούνμπο: «Οι συμπαίκτες μου είναι δέκα ταχύτητες πάνω από μένα»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε τις προπονήσεις, μετά την ειδική θεραπεία που ακολούθησε για το γόνατο του. Ο Έλληνας σούπερ σταρ έκανε την πρώτη του προπόνηση, καθώς το ιατρικό τιμ άναψε το «πράσινο φως» και στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται σε σχέση με τους συμπαίκτες του.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Αντετοκούνμπο: Οι συμπαίκτες μου είναι δέκα ταχύτητες πάνω από μένα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε τις προπονήσεις μετά την ειδική θεραπεία που ακολούθησε για το γόνατό του. Ο έλληνας σούπερ σταρ... The post Αντετοκούνμπο: Οι συμπαίκτες μου είναι δέκα ταχύτητες πάνω από μένα appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)