Δημήτρης Αλεξάνδρου: Επέστρεψε στο πλατό και την «Super Κατερίνα»

10:18 - 07/10/2021

Έπειτα από τις ημέρες τηλεοπτικής του απουσίας, το πρωί της Πέμπτης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επέστρεψε στη «Super Κατερίνα» και την […] The post Δημήτρης Αλεξάνδρου: Επέστρεψε στο πλατό και την «Super Κατερίνα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επέστρεψε στο πόστο του στην «Super Κατερίνα»

Μετά από μια εβδομάδα απουσίας

Διαβάστε το στο

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά τον κορονοϊό

Επέστρεψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μετά την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου διαγνώστηκε την περασμένη εβδομάδα με covid-19 και χρειάστηκε να παραμείνει σε καραντίνα στο σπίτι του αλλά σήμερα επέστρεψε δριμύτερος στην εκπομπή. «Ήρθες αγόρι μου; Γύρισες καμάρι μου; Γύρισες ομορφιά μου; Γύρισες αηδόνι μου;» αναφώνησε ενθουσιασμένη με την επιστροφή του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. «Το αηδόνι σου γύρισε» της απάντησε ο παρουσιαστής. «Είμαι υγιής, είμαι τα πάντα, δεν καταλαβαίνεις… Είμαι ο ήλιος που θα εκπέμπει τη θετική ενέργεια δίπλα σου» είπε χαμογελώντας. «Σίγουρα αυτή η καραντίνα σου έκανε και καλό γιατί κάθισες και σκέφτηκε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Επέστρεψε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Εκτός τηλεοπτικού αέρα βρέθηκε για αρκετές ημέρες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος τη φετινή σεζόν ανήκει To άρθρο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Επέστρεψε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο