Τσιτσιπάς: Αρνήθηκε να απαντήσει για το εάν έχει εμβολιαστεί – «Είναι ιατρικό απόρρητο» (vid)
11:46 - 07/10/2021
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρωτήθηκε τόσο για τον εμβολιασμό του όσο και για τα περίφημα “toilet breaks” στο Indian Wells από τους δημοσιογράφους Ο Έλληνας τενίστας απασχολεί τους δημοσιογράφους τόσο στην…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσιτσιπάς: Αρνήθηκε να αποκαλύψει εάν έχει κάνει εμβόλιο-Covid
«Λυπάμαι, αλλά δεν είμαι σε θέση να παράσχω κανένα στοιχείο από τον ιατρικό μου φάκελο», είπε στο τουρνουά Indian Wells.
Διαβάστε το στο euro2day.grΟ Τσιτσιπάς αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τον εμβολιασμό
Στην Καλιφόρνια βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να συμμετάσχει στο τουρνουά τένις Indian Wells Masters και στις δηλώσεις του πριν το πρώτο σερβίς, έκανε εντύπωση για μια ακόμη φορά. Ερωτώμενος από δημοσιογράφο για το αν εμβολιάστηκε, ο Έλληνας Πρωταθλητής απάντησε: «Λυπάμαι, αλλά δεν είμαι σε θέση να παράσχω τα ιατρικά μου αρχεία … κανένα από […]
Ο Τσιτσιπάς αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τον εμβολιασμό - olympia
Διαβάστε το στο olympia.grΣτέφανος Τσιτσιπάς: Αρνήθηκε να απαντήσει, εάν έχει κάνει το εμβόλιο -“Είναι ιατρικό απόρρητο”
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στον Indian Wells για το αν έχει εμβολιαστεί ή όχι, καθώς όπως δήλωσε κάτι τέτοιο είναι ιατρικό απόρρητο. Ο Έλληνας τενίστας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τουρνουά απάντησε σε ερωτήσεις και για τα περίφημα «toilet breaks», δηλώνοντας πως το κλίμα της Νέας Υόρκης δεν θα είναι […]
Διαβάστε το στο irafina.gr