Απόστολος Γκλέτσος: «Ποταμός» για τη φερόμενη εμπλοκή του με τα ναρκωτικά
12:08 - 07/10/2021
Ο Απόστολος Γκλέτσος, λίγες ημέρες μετά τη φερόμενη εμπλοκή του ονόματός του με καρτέλ ναρκωτικών, μίλησε
To άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: «Ποταμός» για τη φερόμενη εμπλοκή του με τα ναρκωτικά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η απάντηση του Απόστολου Γκλέτσου για την εμπλοκή του ονόματός του στο κύκλωμα ναρκωτικών
Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος, μετά την εμπλοκή του ονόματός του σε κύκλωμα κοκαΐνης...
Διαβάστε το στο ZouglaΑπόστολος Γκλέτσος: Πέφτει σε τοίχο όποιος με εμπλέκει με ναρκωτικά – Θα δούμε ποιος θα «καεί»
Ο Απόστολος Γκλέτσος ξέσπασε σε τηλεοπτική του συνέντευξη για το θέμα του κυκλώματος ναρκωτικών στη Στυλίδα. «Είναι στημένη υπόθεση», ανάφερε…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΗ απάντηση του Απόστολου Γκλέτσου για την εμπλοκή του ονόματός του στο κύκλωμα ναρκωτικών
Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος, μετά την εμπλοκή του ονόματός του σε κύκλωμα κοκαΐνης, ο οποίος τόνισε πως δεν...
Διαβάστε το στο govastileto.gr«Φοβήθηκα για τη ζωή μου» – Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλά για τη φερόμενη εμπλοκή του με τα ναρκωτικά
Λίγες ημέρες μετά τη φερόμενη εμπλοκή του ονόματός του με διακίνηση ναρκωτικών, ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου, όπου υποστήριξε πως «όλο αυτό είναι κάτι στημένο προς το πρόσωπό μου, γιατί στην τοπική αυτοδιοίκηση έχω ενοχλήσει, έχω εχθρούς που είναι καταγεγραμμένοι στις αρχές». «Έχω δεχτεί απειλές και πάρα πολλά πράγματα που με έκαναν να […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑπόστολος Γκλέτσος: «Δεν έχω καμία εμπλοκή με τα ναρκωτικά, καμία απολύτως»
Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για την φερόμενη εμπλοκή του ονόματός του σε υπόθεση με καρτέλ ναρκωτικών. Ο ίδιος υποστήριξε πως […]
The post Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν έχω καμία εμπλοκή με τα ναρκωτικά, καμία απολύτως» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑπόστολος Γκλέτσος: Φοβήθηκα για τη ζωή μου, έχω δεχτεί απειλές
Ο Απόστολος Γκλέτσος παραχώρησε συνέντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου και την εκπομπή «Love it». O ηθοποιός αναφέρθηκε και στην φερόμενη εμπλοκή του ονόματός του σε υπόθεση...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Απόστολος Γκλέτσος: Φοβήθηκα για τη ζωή μου, έχω δεχτεί απειλές
Διαβάστε το στο spoilersΤι λέει ο Απόστολος Γκλέτσος για τα ναρκωτικά
Ο ίδιος ανέφερε ότι έμαθε για την υπόθεση ενώ οδηγούσε και τον πήραν τηλέφωνο φίλοι του, οι οποίοι είχαν διαβάσει τοπικά δημοσιεύματα που «φωτογράφιζαν» τον 55χρονο ηθοποιό για την εμπλοκή του με τη διακίνηση ναρκωτικών.
Διαβάστε το στο to10.gr