Σάκκαρη: «Να τελειώσω τη σεζόν όσο το δυνατόν ψηλότερα στο top 10»
14:04 - 07/10/2021
Σάκκαρη: «Να τελειώσω τη σεζόν όσο το δυνατόν ψηλότερα στο top 10»
07/10/2021
Η σεζόν πλησιάζει προς το τέλος της, όμως η Μαρία Σάκκαρη καλείται ακόμα και τώρα να διατηρήσει το υψηλό επίπεδό της για να κλείσει θέση στο WTA Finals.
Βρίσκεται, λοιπόν, στο Indian Wells και με μια καλή πορεία στο τουρνουά (WTA 1000) θα μπορέσει να «σφραγίσει» το εισιτήριο για το Μεξικό και να ολοκληρώσει τη χρονιά στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης.
«Πιστεύω ότι όλοι αισθάνονται υπέροχα που επιστρέψαμε στην έρημο», είπε η Νο.9 τενίστρια στον κόσμο στη συνέντευξη Τύπου για το BNP Paribas Open που διεξάγεται για πρώτη φορά μετά από το 2019. «Οι συνθήκες είναι διαφορετικ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Σάκκαρη: Να τελειώσω την σεζόν ακόμη πιο ψηλά στην κατάταξη
Περιμένοντας να μάθει την αντίπαλό της στον δεύτερο γύρο του Indian Wells, η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στους δημοσιογράφους του τουρνουά για τους δύο μεγάλους στόχους της χρονιάς: το WTA Finals και την σταθεροποίησή της στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης. «Θα ήταν τρελό και χαζό αν έλεγα ότι δεν έχω κίνητρο, διότι προσπαθώ να πετύχω έναν από τους μεγαλύτερους στόχους στην καριέρα μου για πρώτη φορά, να προκριθώ στο WTA Finals. Έχω μεγαλύτερο κίνητρο από ό,τι την πρώτη εβδομάδα της σεζόν. Ξέρω ότι είμαστε στο τέλος και άλλοι παίκτες είναι κουρασμένοι και δεν έχουν αυτόν τον στόχο. Εγώ, ωστόσο, γνωρίζω ότι με ένα-δυο καλά αποτελέσματα θα τα καταφέρω. Δεν έχω άγχος ή πίεση, αλλά ξέρω ότι μπορώ κα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣάκκαρη: «Όσο το δυνατόν ψηλότερα μέχρι το τέλος της σεζόν»
Στους δύο μεγάλους στόχους της πριν κλείσει η σεζόν στάθηκε η Μαρία Σάκκαρη μιλώντας στους δημοσιογράφους στο Indian Wells. Η Ελληνίδα τενίστρια τόνισε ότι θα ήθελε να βρεθεί στο WTA Finals, αλλά και ακόμη πιο πάνω από το Νο9 του κόσμου που βρίσκεται αυτή την στιγμή. «Θα ήταν τρελό και χαζό αν έλεγα ότι δεν […]
The post Σάκκαρη: «Όσο το δυνατόν ψηλότερα μέχρι το τέλος της σεζόν» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΣάκκαρη: «Να τελειώσω την σεζόν ακόμη πιο ψηλά στην κατάταξη»
Η Μαρία Σάκκαρη είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις προσπάθειές της στο τουρνουά Indian Wells και μίλησε για τους δύο μεγάλους στόχους της πριν την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν
Διαβάστε το στο fosonline.gr