Ελένη Δήμου: Το μήνυμα του συζύγου της για την κατάσταση της υγείας της
14:06 - 07/10/2021
Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η Ελένη Δήμου. Η γνωστή τραγουδίστρια χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, κάτι
To άρθρο Ελένη Δήμου: Το μήνυμα του συζύγου της για την κατάσταση της υγείας της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Δήμου: Το μήνυμα του συζύγου της για την κατάσταση της υγείας της
«Αυτή η μοναξιά του covid… δεν υπάρχει», είπε σε δηλώσεις της μέσα από το νοσοκομείο
Διαβάστε το στο Ελένη Δήμου – Το μήνυμα του συζύγου της για την κατάσταση της υγείας της τραγουδίστριας
Η τραγουδίστρια Ελένη Δήμου μίλησε για την κατάσταση της υγείας της και τις δύσκολες ώρες που περνά
Διαβάστε το στο Κορονοϊός: Το μήνυμα του συζύγου της Ελένης Δήμου για την κατάσταση της υγείας της
Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η Ελένη Δήμου. Η γνωστή τραγουδίστρια χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, κάτι το οποίο δημοσιοποίησε η ίδια μέσα από τα social media αλλά και τις πρώτες της δηλώσεις. «Ψυχολογικά είμαι χάλια, δεν το παλεύω γιατί αυτή η μοναξιά του covid… δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Θέλω πάρα πολύ τον γιο μου, […]
Διαβάστε το στο irafina.grΕλένη Δήμου: Ποια η κατάσταση της υγείας της
Τι αναφέρει ο σύζυγος της τραγουδίστριας στα social media Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η Ελένη Δήμου. Η γνωστή τραγουδίστρια χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, κάτι...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ελένη Δήμου: Ποια η κατάσταση της υγείας της
Διαβάστε το στο spoilers