Ν.Κεραμέως: «Η βία δεν έχει καμία θέση μέσα στα σχολεία μας - Θα πατάξουμε κάθε θύλακα φασισμού στα σχολεία»
14:56 - 08/10/2021
Η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, σε δηλώσεις στο περιθώριο των εγκαινίων του πέτρινου κτιρίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου τόνισε ότι η «βία δεν έχει καμία θέση μέσα στα σχολεία μας, η βία από όπου και αν προέρχεται, αλλά αναφερόμενοι στους συγκεκριμένους θύλακες φασισμού που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είμαστε ξεκάθαροι και έχουμε ήδη επιδείξει μηδενική ανοχή σε τέτοια περιστατικά».
«Από την πρώτη στιγμή καταδικάσαμε απερίφραστα όλα αυτά τα συμβάντα», είπε για τα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας στα ΕΠΑΛ στη Δυτική Θεσσαλονίκη. «Η βία δεν έχει καμία θέση στα σχολεία και προφανώς η βία από όπου κι αν προέρχεται είναι καταδικαστέα. Αναφερόμενη βεβαίως στα περ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θεσσαλονίκη – Κεραμέως: Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να πατάξουμε κάθε θύλακα φασισμού μέσα στα σχολεία
"Η βία δεν έχει καμία θέση στα σχολεία και προφανώς η βία από όπου κι αν προέρχεται είναι καταδικαστέα."
Το άρθρο Θεσσαλονίκη – Κεραμέως: Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να πατάξουμε κάθε θύλακα φασισμού μέσα στα σχολεία εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΝ. Κεραμέως: Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να πατάξουμε κάθε θύλακα φασισμού μέσα στα σχολεία
"Η βία δεν έχει καμία θέση μέσα στα σχολεία μας, η βία από όπου και αν προέρχεται, αλλά αναφερόμενοι στους συγκεκριμένους θύλακες φασισμού που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είμαστε ξεκάθαροι και έχουμε ήδη επιδείξει μηδενική ανοχή σε τέτοια [...]
Διαβάστε το στο matrix24.gr