Λαπόρτα: «Ήλπιζα ότι ο Μέσι θα έπαιζε δωρεάν στην Μπαρτσελόνα»

17:10 - 08/10/2021

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, εξέφρασε τις σκέψεις του αναφορικά με την… περίπτωση του Λιονέλ Μέσι.Αναφορικά με την μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι, από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν, μίλησε ο πρόεδρος των Καταλανών Ζοάν Λαπόρτα, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο «El Món a RAC1». Ο 59χρονος Ισπανός τόνισε πως δεν ταλαντεύτηκε καθόλου, μετά τη λήψη της απόφασης, καθώς δεν ήθελε θέσει τον σύλλογο σε κίνδυνο, όμως το γεγονός ότι έφυγε ένας παίκτης-σημαία δεν άρεσε στην συντριπτική πλειοψηφία (αν όχι σε όλους) των φιλάθλων. Αναλυτικότερα, είπε: «Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα να κάνω πίσω. Νομίζω ότι έκανα το καλύτερο για την Μπαρτσελόνα. Κανείς δεν μπορεί να θέσει τον σύλλογο

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λιονέλ Μέσι: «Ήμουν έτοιμος να υπογράψω στην Μπαρτσελόνα»

Σε σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησε ο Λιονέλ Μέσι, στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε μετά την μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο «Pulga», μίλησε για πολλά και διάφορα στο γαλλικό περιοδικό «France Football», ωστόσο ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν αυτά που είπε για όσα συνέβησαν μόλις επέστρεψε από τις διακοπές του. «Επέστρεψα στη Βαρκελώνη για να προετοιμαστώ για ... Περισσότερα To άρθρο Λιονέλ Μέσι: «Ήμουν έτοιμος να υπογράψω στην Μπαρτσελόνα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Αποκαλύψεις Μέσι: “Ήμουν έτοιμος να υπογράψω στην Μπαρτσελόνα”

Σε σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησε ο Λιονέλ Μέσι, στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε μετά την μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο «Pulga», μίλησε για πολλά και διάφορα στο γαλλικό περιοδικό «France Football», ωστόσο ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν αυτά που είπε για όσα συνέβησαν μόλις επέστρεψε από τις διακοπές του. «Επέστρεψα στη Βαρκελώνη για να προετοιμασθώ για […] The post Αποκαλύψεις Μέσι: “Ήμουν έτοιμος να υπογράψω στην Μπαρτσελόνα” appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά