Βίκυ Καγιά: «Την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου την ξέρω πολλά χρόνια, δεν υπάρχουν κόντρες»
13:16 - 09/10/2021
H Βίκυ Καγιά, μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι!» για το Dancing With the Stars, αλλά και την αποχώρησή της από το GNTM. «Η πρεμιέρα του Dancing With the Stars ακυρώθηκε λόγω τεχνικού προβλήματος, ξεκινάμε την άλλη Κυριακή κανονικά!», είπε η Βίκυ Καγιά. Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr
The post Βίκυ Καγιά: «Την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου την ξέρω πολλά χρόνια, δεν υπάρχουν κόντρες» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίκυ Καγιά για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Μην ψάχνετε κόντρες»
Για την σχέση της με την αντικαταστάτριά της στο GNTM μίλησε η νέα παρουσιάστρια του Dancing with the Stars
Διαβάστε το στο Βίκυ Καγιά για Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Μην ψάχνετε για κόντρες, δεν υπάρχουν»
Λίγο πριν από την πρεμιέρα του Dancing with the Stars, η κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι!»
To άρθρο Βίκυ Καγιά για Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Μην ψάχνετε για κόντρες, δεν υπάρχουν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΒίκυ Καγιά για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: "Μην ψάχνετε κόντρες"
Για την σχέση της με την αντικαταστάτριά της στο GNTM μίλησε η νέα παρουσιάστρια του Dancing with the Stars Βίκυ Καγιά.
Διαβάστε το στο thetoc.grΚαγιά για Παπαβλασοπούλου: Μην ψάχνετε κόντρες
Η Βίκυ Καγιά μίλησε στο Mega για το «Dancing With The Stars», στο οποίο θα είναι παρουσιάστρια, τη συνεργασία της με τον Λάμπρο Φισφή και...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Καγιά για Παπαβλασοπούλου: Μην ψάχνετε κόντρες
Διαβάστε το στο spoilersΒίκυ Καγιά: «Την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου την ξέρω πολλά χρόνια, μην ψάχνετε για κόντρες, δεν υπάρχουν» – ΒΙΝΤΕΟ
Η Βίκυ Καγιά, μίλησε για το Dancing With the Stars, αλλά και την αποχώρισή της από το GNTM.«Η πρεμιέρα του Dancing With the Stars ακυρώθηκε λόγω τεχνικού προβλήματος, ξεκινάμε την άλλη Κυριακή κανονικά!», είπε η Βίκυ Καγιά. Μιλώντας για το ρόλο του Λάμπρου Φισφή στο δημοφιλές σόου, η ίδια είπε ότι «Ο Λάμπρος Φισφής θα […]
Διαβάστε το στο dete.gr