Τότι: “Στην εποχή μου παίζαμε ποδόσφαιρο από αγάπη, τώρα είναι επιχείρηση”

14:12 - 09/10/2021

Ο θρύλος της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, μίλησε στην Guardian για τα ρομαντικά χρόνια του ποδοσφαίρου στην εποχή του, τονίζοντας πως σήμερα οι παίκτες αγωνίζονται για να καλύψουν τις ανάγκες τους και αντιμετωπίζουν το άθλημα ως μία επιχείρηση. Ένας από τους πιο εμβληματικούς ποδοσφαιριστές της γενιάς του, ο Φραντσέσκο Τότι αφιέρωσε ολόκληρη την καριέρα του και […] The post Τότι: “Στην εποχή μου παίζαμε ποδόσφαιρο από αγάπη, τώρα είναι επιχείρηση” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τότι: «Ο χώρος του ποδοσφαίρου πλέον είναι απλά επιχείρηση»

Στο ότι το ποδόσφαιρο την εποχή που αγωνιζόταν ήταν «ρομαντικό» στάθηκε ο Φραντσέσκο Τότι. Ο παλαίμαχος άσος της Ρόμα μίλησε στην εφημερίδα «Guardian» τονίζοντας πως πλέον το ποδόσφαιρο είναι απλά μια επιχείρηση. «Ξεκίνησα σε διαφορετικές εποχές. Ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο. Ένα ποδόσφαιρο φτιαγμένο με αγάπη, με στοργή για τους οπαδούς. Το να αγωνίζομαι για την ομάδα […] The post Τότι: «Ο χώρος του ποδοσφαίρου πλέον είναι απλά επιχείρηση» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Τότι: «Στην εποχή μου το ποδόσφαιρο ήταν φτιαγμένο από αγάπη. Τώρα είναι επιχείρηση!»

Ο θρύλος της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, κάνει τη σύγκριση ανάμεσα στο ποδόσφαιρο της εποχής του και στο σήμερα, σε συνέντευξή του στον «Guardian».

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Τότι – «Όταν ξεκίνησα ήταν ένα ποδόσφαιρο φτιαγμένο από αγάπη, τώρα είναι επιχείρηση»

Ο Φραντσέσκο Τότι μίλησε για τα ρομαντικά χρόνια του ποδοσφαίρου και έκανε τη σύγκριση με το «σήμερα», τονίζοντας σήμερα είναι περισσότερο σαν μια επιχείρηση.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)