Αχτσιόγλου στην ΕΡΤ: Υπήρξαν υπονοούμενα ότι είχα σχέσεις που με οδήγησαν στη θέση της υπουργού (video)
16:12 - 09/10/2021
Tην ανθρώπινη της πλευρά, αυτή της εργαζόμενης μητέρας ενός ανήλικου παιδιού περιέγραψε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Με νέα ματιά» η Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας για πρώτη φορά για το σεξισμό που δέχθηκε ως υπουργός Εργασίας. Μιλώντας για τον διττό της ρόλο η πρώην υπουργός Εργασίας επί ΣΥΡΙΖΑ απάντησε για το αν υποστηρίζεται η εργαζόμενη νέα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο larisanew.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έφη Αχτσιόγλου: Υπήρξαν υπονοούμενα ότι είχα σχέσεις που με οδήγησαν στη θέση της υπουργού
Για τον σεξισμό που δέχθηκε ως υπουργός Εργασίας μίλησε στην ΕΡΤ η Έφη Αχτσιόγλου. Μιλώντας για τον διττό της ρόλο, η πρώην υπουργός Εργασίας επί ΣΥΡΙΖΑ απάντησε για το αν υποστηρίζεται η εργαζόμενη νέα μητέρα παραδεχόμενη ότι «επουδενί δεν υποστηρίζεται όπως θα πρέπει μια νέα μαμά. Και αυτό αφορά και τη δική μου θητεία, παρότι ... Περισσότερα
To άρθρο Έφη Αχτσιόγλου: Υπήρξαν υπονοούμενα ότι είχα σχέσεις που με οδήγησαν στη θέση της υπουργού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Έφη Αχτσιόγλου – Υπήρξαν υπονοούμενα ότι είχα σχέσεις που με οδήγησαν στη θέση της υπουργού
Ο σεξισμός είναι παντού.
Διαβάστε το στο Αχτσιόγλου: «Υπήρξαν υπονοούμενα ότι είχα σχέσεις που με οδήγησαν στη θέση της υπουργού» (vid)
Η Έφη Αχτσιόγλου μεταξύ άλλων ανέφερε πως είναι πολύ δύσκολο να αποδεχθούν ότι ένας νέος άνθρωπος, και δη μια γυναίκα, αξίζει να αναλάβει μια τέτοια θέση.
Διαβάστε το στο Αχτσιόγλου: Υπήρχαν υπονοούμενα ότι είχα σχέσεις που με οδήγησαν στη θέση του υπουργού Εργασίας
Η Έφη Αχτσιόγλου, μίλησε για πρώτη φορά για το σεξισμό που δέχθηκε ως υπουργός Εργασίας στην κάμερα της ΕΡΤ. Η πρώην υπουργός Εργασίας επί ΣΥΡΙΖΑ απάντησε για το αν υποστηρίζεται από το κράτος η εργαζόμενη νέα μητέρα παραδεχόμενη ότι «επουδενί δεν υποστηρίζεται όπως θα πρέπει μια νέα μαμά. Και αυτό αφορά και τη δική μου θητεία, παρότι έγιναν πράγματα εκείνη την περίοδο. Αφορά και τις προηγούμενες κυβερνήσεις και τις επόμενες». Απαντώντας στο πώς αντιμετώπισε τον σχολιασμό από ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας της υπουργοποίησης σε νεαρή ηλικία η κ. Αχτσιόγλου επισήμανε ότι είναι πολύ δύσκολο να αποδεχθούν ότι ένας νέος άνθρωπος, και δη μια γυναίκα, αξίζει να αναλάβει μια τέτοια θέση. «Όταν α
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΈφη Αχτσιόγλου: Υπήρξαν υπονοούμενα ότι είχα σχέσεις που με οδήγησαν στη θέση της υπουργού
Μιλώντας για τον διττό της ρόλο, η πρώην υπουργός Εργασίας επί ΣΥΡΙΖΑ απάντησε για το αν υποστηρίζεται η εργαζόμενη νέα μητέρα παραδεχόμενη ότι «επουδενί δεν υποστηρίζεται όπως θα πρέπει μια νέα μαμά.
Διαβάστε το στο thebest.grΈφη Αχτσιόγλου:: Υπήρξαν υπονοούμενα ότι είχα σχέσεις που με οδήγησαν στη θέση της υπουργού
Για τον σεξισμό που δέχθηκε ως υπουργός Εργασίας μίλησε για πρώτη φορά η Έφη Αχτσιόγλου
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΈφη Αχτσιόγλου: Υπήρξαν υπονοούμενα ότι είχα σχέσεις που με οδήγησαν σε υπουργική θέση (vid)
Μιλώντας για τον διττό της ρόλο, αυτόν της πολιτικού και της μητέρας πλέον, η πρώην υπουργός Εργασίας επί ΣΥΡΙΖΑ απάντησε σχετικά με το αν υποστηρίζεται η εργαζόμενη νέα μητέρα παραδεχόμενη ότι «επουδενί δεν υποστηρίζεται όπως θα πρέπει μια νέα μαμά. Και αυτό αφορά και τη δική μου θητεία, παρότι έγιναν πράγματα εκείνη την περίοδο. Αφορά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑχτσιόγλου: «Υπήρχαν υπονοούμενα ότι είχα σχέσεις που οδήγησαν στην υπουργοποίησή μου»
Για τον διττό ρόλο της καθημερινότητάς της, αλλά και τον σεξισμό που η ίδια βίωσε ως -άλλοτε- υπουργός Εργασίας επί ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στην ΕΡΤ η Έφη Αχτσιόγλου.
Το άρθρο Αχτσιόγλου: «Υπήρχαν υπονοούμενα ότι είχα σχέσεις που οδήγησαν στην υπουργοποίησή μου» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΈφη Αχτσιόγλου: «Υπήρξαν υπονοούμενα ότι είχα σχέσεις που με οδήγησαν στη θέση της υπουργού»
«Ο σεξισμός είναι παντού» δήλωσε σε συνέντευξη της η Έφη Αχτσιόγλου. Μιλώντας για τον διττό της ρόλο, η πρώην υπουργός Εργασίας επί ΣΥΡΙΖΑ απάντησε για το αν υποστηρίζεται η εργαζόμενη…
Διαβάστε το στο politik.grΑχτσιόγλου: «Υπήρχαν υπονοούμενα ότι είχα σχέσεις που οδήγησαν στην υπουργοποίησή μου»
Αχτσιόγλου: «Υπήρχαν υπονοούμενα ότι είχα σχέσεις που οδήγησαν στην υπουργοποίησή μου» Για τον σεξισμό που “είναι παντού” και τον οποίο δέχτηκε και η ίδια ως υπουργός Εργασίας μίλησε η Έφη Αχτσιόγλου. Για τον διττό ρόλο της καθημερινότητάς της, αλλά και τον σεξισμό που η ίδια βίωσε ως -άλλοτε- υπουργός Εργασίας επί ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στην ΕΡΤ […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr