«Δεν θα πήγαινα στο The Bachelor όσα λεφτά κι αν μου έδιναν, είναι θέμα αξιοπρέπειας»

10:40 - 10/10/2021

Για τον Αλέξη Παππά και το The Bachelor κλήθηκε να απαντήσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό […] The post «Δεν θα πήγαινα στο The Bachelor όσα λεφτά κι αν μου έδιναν, είναι θέμα αξιοπρέπειας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Δεν θα πήγαινα στο The Bachelor όσα λεφτά κι αν μου έδιναν, είναι θέμα αξιοπρέπειας»

«Είχα δει κάποια αποσπάσματα του The Bachelor και φαινόταν ότι ο Αλέξης Παππάς σαν να διάβαζε, σαν να ακολουθεί ένα σενάριο». Για τον Αλέξη Παππά και το The Bachelor κλήθηκε να απαντήσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου. Ο Αλέξης Παππάς πώς σου φαίνεται στο The Bachelor; […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δεν θα πήγαινα στο The Bachelor όσα λεφτά κι αν μου έδιναν

Στο περιοδικό «ΕΓΩ» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Ασημακόπουλος όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για το The Bachelor 2. Ο Αλέξης Παππάς πώς σου φαίνεται στο The... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δεν θα πήγαινα στο The Bachelor όσα λεφτά κι αν μου έδιναν

Διαβάστε το στο spoilers

Γιώργος Ασημακόπουλος: «Δεν θα πήγαινα στο The Bachelor όσα λεφτά κι αν μου έδιναν, είναι θέμα αξιοπρέπειας»

«Είχα δει κάποια αποσπάσματα του The Bachelor και φαινόταν ότι ο Αλέξης Παππάς σαν να διάβαζε, σαν να ακολουθεί ένα σενάριο»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο