Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ξεσπά για το ροζ βίντεο: «Δε σε κάνει μάγκα και σίγουρα δε σε κάνει άντρα»

11:00 - 10/10/2021

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη θέλησε να αναφερθεί χθες δημόσια στην εκπομπή «Open Weekend» στο ροζ βίντεο που To άρθρο Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ξεσπά για το ροζ βίντεο: «Δε σε κάνει μάγκα και σίγουρα δε σε κάνει άντρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Το ξέσπασμά της για το ροζ βίντεο - «Σε εσένα που βιάζεις την ψυχή μου με προσβολές, γίνε άνθρωπος»

Μετά τις χθεσινές δηλώσεις της για το ροζ βίντεο, προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η ανάρτηση ξέσπασμα για το ροζ βίντεο – «Ακούς; Σε εσένα το λέω»

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από το MasterChef, ξέσπασε μέσα από το λογαριασμό το στο Instagram κατά όσων της στέλνουν προσβλητικά μηνύματα.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Ξέσπασε για poζ βiντεο – «Σε σένα που βιάζεις την ψυχή μου με αισχρά μηνύματα…»

Μετά τις δηλώσεις της για το ροζ βίντεο, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ανοίχτηκε χθες σχετικά με το ροζ βίντεο, που κυκλοφόρησε στο Internet και όπως παραδέχτηκε, είναι κάτι το οποίο την κατέστρεψε ψυχολογικά. Συγκεκριμένα, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη δήλωσε: «Το κομμάτι με το ροζ βίντεο, που διέρρευσε, το βιώνω […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Ξέσπασε για poζ βiντεο – «Σε σένα που βιάζεις την ψυχή μου με αισχρά μηνύματα…».

Διαβάστε το στο fimes.gr

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ξεσπά για το ροζ βίντεο: «Δε σε κάνει μάγκα και σίγουρα δε σε κάνει άντρα»

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη θέλησε να αναφερθεί χθες δημόσια στην εκπομπή «Open Weekend» στο ροζ βίντεο που διέρρευσε στα social media με πρωταγωνίστρια εκείνη. (Δες εδώ όλα όσα εξομολογήθηκε) Λίγες ώρες μετά, η σεφ και φιναλίστ του MasterChef 3 έκανε μια ανάρτηση στα Instagram Stories της, όπου ξέσπασε ύστερα από τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί: […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Το ξέσπασμά της για το ροζ βίντεο – «Σε εσένα που βιάζεις την ψυχή μου με προσβολές, γίνε άνθρωπος»

Μετά τις χθεσινές δηλώσεις της για το ροζ βίντεο, προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ανοίχτηκε χθες σχετικά με το ροζ βίντεο, που κυκλοφόρησε στο Internet και όπως παραδέχτηκε, είναι κάτι το οποίο την κατέστρεψε ψυχολογικά. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Το κομμάτι με το ροζ βίντεο, που διέρρευσε, το βιώνω και θα συνεχίσω να το βιώνω […] The post Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Το ξέσπασμά της για το ροζ βίντεο – «Σε εσένα που βιάζεις την ψυχή μου με προσβολές, γίνε άνθρωπος» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Φουρέιρα: Με τον Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του diamond album της – Το ευχαριστώ στη μητέρα της Φωτογραφίες TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση»

Survivor: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Γιάννης Καλλιάνος: Η Ματίνα Παγώνη απαντά για την περιπέτεια του πατέρα του στο νοσοκομείο

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Μου έβριζαν τη μάνα χωρίς να ξέρουν ότι την είχα αποχαιρετήσει πριν έναν χρόνο»

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»