Εκδήλωση Μνήμης για τον Στρατηγό Νικηταρά στον Πειραιά (ΒΙΝΤΕΟ)

18:42 - 10/10/2021

Του Σταμάτη Μιχαλακόπουλου / Ι. Ν. Ευαγγελιστρίας Πειραιώς ΠΡΟΙΚΟΝΝΗΣΟΥ ΙΩΣΗΦ: Υπήρξε χωρίς καμία αμφιβολία, το διαμάντι του 1821. Ήταν η ζωντανή σημαία των αγώνων, ο φόβος και ο τρόμος των Τούρκων και όλων των εχθρών της Ελλάδος. Δέηση για τα 172 χρόνια από τον θάνατο του ήρωα του 1821, Στρατηγού Νικηταρά, τελέσθηκε την Κυριακή 10 […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εύκολη νίκη για την Μπασκόνια πριν τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Εύκολη νίκη για την Μπασκόνια πριν τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ 10/10/2021 Η Μπασκόνια δεν είχε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Ομπραντόιρο στην πέμπτη αγωνιστικής της ACB και την συνέτριψε με 91-70. Οι Βάσκοι πάτησαν το... γκάζι από την πρώτη περίοδο, όπου προηγήθηκαν με 28-9, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι πριν καν αρχίσει. Η Μπασκόνια είχε τους Γκιεντράιτις (16 π). Μπόλντγουΐν (14π.), Γκρέιντζερ (14 π.), Φοντέκιο (12 π.), Νόκο (12 π.) και Μαρίνκοβιτς (11 π.) με διψήφιο αριθμό πόντων. Από την πλευρά της Ομπραντόιρο πρώτος σκόρερ ήταν Μπελιάουσκας με 17 πόντους, ενώ άλλους 12 πέτυχε ο Έλεσον. Υπενθυμίζουμε πως την ερχόμενη Τρίτη (12/10, 21:30) η Μπασκόνια θα

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο