Σάλος στη Λάρισα: Πήρε όλα τα χρήματα του συζύγου της και έφυγε με τον εραστή. Της βγήκε ξινό γιατί…

00:06 - 11/10/2021

Ποιοι το περιστατικό με παντρεμένο ζευγάρι που συζητιέται στη Λάρισα; Το ειδύλλιο τους βγήκε ξινό: Καταδικάστηκαν ερήμην σε φυλάκιση δύο ετών και πέντε μηνών για σωρεία αδικημάτων. Γυναίκα στη Λάρισα εγκατέλειψε τον σύζυγό της αφού πρώτα τον «έγδυσε» και έφυγε με τον εραστή της. Ο άνδρας εξιστόρησε τα γεγονότα που έζησε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, το […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Σάλος στη Λάρισα: Πήρε όλα τα χρήματα του συζύγου της και έφυγε με τον εραστή. Της βγήκε ξινό γιατί….

Διαβάστε Περισσότερα στο fimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάρισα: Γυναίκα «αράχνη» πήρε όλα τα χρήματα του συζύγου της & το «έσκασε» με τον εραστή της στο εξωτερικό

Τη «γη κάτω από τα πόδια του έχασε» ένας κτηνοτρόφος στη Λάρισα, όταν ένα απόγευμα που γύρισε σπίτι του το αντίκρισε άδειο! Υπαίτιοι όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν ληστές, αλλά η ίδια του η γυναίκα, που πήρε τα πάντα και έφυγε με τον εραστή της στο εξωτερικό. Ο 56χρονος κτηνοτρόφος από τη Λάρισα που έπεσε θύμα της συζύγου του μιλάει στο LIVE NEWS για την προδοσία που βίωσε. «Δε μπορώ να πιστέψω πόσο επαγγελματικά λειτούργησε πίσω από την πλάτη μου τόσα χρόνια που την είχα δίπλα μου. Κυριαρχεί το «γιατί». Γιατί να μου φερθεί έτσι;», αναφέρει συντετριμμένος ο απατημένος σύζυγος. Η εξωσυζυγική σχέση της 44χρονης φαίνεται πως αρχίζει το 2016. Ένα χρόνο αργότερα αρχίζει να αποσπά χρήματα από τον κοινό συ

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fimes.gr

Πώς είναι σήμερα η Ελένη από το Ρετιρέ, γνωστή ηθοποιός Κλαίρη Κατσαντώνη [φωτο]

Απίστευτο: Ποια καλλιέργεια αποδίδει 2.500€ ανά στρέμμα

«Ποτέ μην παραιτείστε από τη δουλειά σας»: Συμβουλές από αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο

Θερίζει ο καρκίνος: Δραματική αύξηση σε νέες ηλικίες, τι τον προκαλεί πραγματικά. Νέα στοιχεία

Σάλος με bachelor στη Μεσσηνία: Το παράκαναν με Αφρικανούς – Στο νοσοκομείο νύφη, μάνα και κουμπάρα

Πώς η γεύση της μπύρας ερεθίζει τον ανθρώπινο εγκέφαλο