Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έλεγε στο ακουστικό …σκάσε γλάστρα, μη μιλάς»

15:20 - 11/10/2021

Η Φαίη μίλησε με κλάματα για το bullying που δέχτηκε μέσα στο The Bachelor και η Κατερίνα Καινούργιου, θέλοντας να […] The post Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έλεγε στο ακουστικό …σκάσε γλάστρα, μη μιλάς» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έλεγε σκάσε γλάστρα μη μιλάς» (video)

Κατερίνα Καινούργιου: Απίστευτη αποκάλυψη της ξανθιάς παρουσιάστριαςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κατερίνα Καινούργιου: Γνωστή κυρία της τηλεόρασης μου έλεγε στο ακουστικό «σκάσε γλάστρα, μη μιλάς»

Για το εργασιακό bullying που υπέστη όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια μιλώντας στην Φαίη, η οποία αποχώρησε από το «The Bachelor» και κατήγγειλε ότι δεχόταν bullying, μοιράστηκε τη δική της εμπειρία για να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα. «Μου έκαναν bullying και για λόγους εμφάνισης και για λόγους προσωπικότητας, ότι δεν έχω προσωπικότητα. Ήταν κοπέλες μέσα στη βίλα που με έχουν προσβάλει για το σώμα μου, για τα κιλά μου. Με προσβάλανε πολύ άσχημα. Δεν το είπα στην παραγωγή. Η παραγωγή ήταν συνεχώς δίπλα μου, δεν έχω κανένα παράπονο. Αυτό ήταν κάτι που θα έπρεπε να το λύσω μόνη μου. Η Λάουρα ήταν αυτή που με πρόσβαλε» είπε η Φαί

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έλεγε στο ακουστικό… σκάσε γλάστρα, μη μιλάς»

Η Φαίη από το The Bachelor εξομολογήθηκε συγκινημένη στην Κατερίνα Καινούργιου το bullying που αντιμετώπισε μέσα To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έλεγε στο ακουστικό… σκάσε γλάστρα, μη μιλάς» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου: «Μου έλεγε στο ακουστικό “Σκάσε γλάστρα, μη μιλάς”»

Όσα είπε η παρουσιάστρια. Το άρθρο Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου: «Μου έλεγε στο ακουστικό “Σκάσε γλάστρα, μη μιλάς”» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Συγκεκριμένη γυναίκα μού έλεγε στο ακουστικό …σκάσε γλάστρα, μη μιλάς

«Αυτή τώρα είναι σπίτι της κι εγώ είμαι εδώ»

Διαβάστε το στο news.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έλεγε στο ακουστικό …σκάσε γλάστρα, μη μιλάς»

«Αυτή η γυναίκα τώρα είναι σπίτι της κι εγώ είμαι εδώ», είπε η Κατερίνα Καινούργιου. Η Φαίη μίλησε με κλάματα για το bullying που δέχτηκε μέσα στο The Bachelor και η Κατερίνα Καινούργιου, θέλοντας να της ανεβάσει λίγο την ψυχολογία, εξομολογήθηκε την άσχημη συμπεριφορά που είχε απέναντί της γνωστή κυρία της τηλεόρασης. «Σε αυτή τη […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κατερίνα Καινούργιου – Μου έλεγε στο ακουστικό …σκάσε γλάστρα, μη μιλάς

Η Φαίη μίλησε με κλάματα για το bullying που δέχτηκε μέσα στο The Bachelor και η Κατερίνα Καινούργιου, θέλοντας να της ανεβάσει λίγο την ψυχολογία,... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κατερίνα Καινούργιου – Μου έλεγε στο ακουστικό …σκάσε γλάστρα, μη μιλάς

Διαβάστε το στο spoilers

Κατερίνα Καινούργιου για γνωστό πρόσωπο της showbiz: «Μου έλεγε σκάσε γλάστρα, μην μιλάς»

Εξομολόγηση στην εκπομπή της έκανε η παρουσιάστρια Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» στον ΑLPHA ,βρέθηκε σήμερα το πρωί η Φαίη, παίχτρια η οποία αποχώρησε από το «The Bachelor». Η κοπέλα, η οποία διεκδικούσε…

Διαβάστε το στο politik.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έλεγε σκάσε γλάστρα, μην μιλάς»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» στον ΑLPHA βρέθηκε σήμερα το πρωί η Φαίη, η οποία αποχώρησε από «The Bachelor». Η κοπέλα, η οποία φυσικά διεκδικούσε το ενδιαφέρον του Αλέξη Παππά και την καρδιά του, κατά τη διάρκεια της εκπομπής ξέσπασε σε κλάματα, μιλώντας για το bullying που δέχτηκε στη βίλα. Η Κατερίνα Καινούργιου, θέλοντας […] The post Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έλεγε σκάσε γλάστρα, μην μιλάς» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο