Αιμίλιος Χειλάκης: «Σιχαίνομαι τον Ακύλα Μεγαρίτη» (ΒΙΝΤΕΟ)
08:08 - 12/10/2021
Αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο δέχτηκε την πρόταση για τη συμμετοχή του στη σειράς, αποκάλυψε πως «ο Λευτέρης Χαρίτος ήρθε και μου είπε “έχω έναν ρόλο ο οποίος είναι ο κακός της σεζόν” και λέω “εντάξει τέλεια”». Μιλώντας για τον ρόλο του ως Ακύλας Μεγαρίτης, ο Αιμίλιος Χειλάκης αποκάλυψε ότι σιχαίνεται τον Ακύλα Μεγαρίτη. […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αιμίλιος Χειλάκης – «Γιατί σιχαίνομαι τον Ακύλα Μεγαρίτη»
Μια από τις πλέον αποκαλυτπικές συνεντεύξεις της καριέρας του παραχώρησε ο δημοφιλής ηθοποιός
Διαβάστε το στο Αιμίλιος Χειλάκης: Σιχαίνομαι τον Ακύλα Μεγαρίτη – Έχω υπάρξει αλαζονικός, βίαιος, απωθητικός (video)
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Αιμίλιος Χειλάκης.
Διαβάστε το στο topontiki.grΑιμίλιος Χειλάκης - Άγριες Μέλισσες: «Σιχαίνομαι τον χαρακτήρα μου στη σειρά»
Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Ακύλα Μεγαρίτη στις Άγριες Μέλισσες μίλησε στο 2Night Show και…
Διαβάστε το στο queen.grΑιμίλιος Χειλάκης: «Σιχαίνομαι τον χαρακτήρα του Ακύλα»
Σε μια εξομολογητική συνέντευξη, ο Αιμίλιος Χειλάκης είχε να πει πολλά! Τόσο για την απόφαση του να μην ξανακάνει τηλεόραση, όσο και για τον ρόλο του Ακύλα.
The post Αιμίλιος Χειλάκης: «Σιχαίνομαι τον χαρακτήρα του Ακύλα» appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.comΑιμίλιος Χειλάκης: «Δεν μπορώ με τίποτα να αγαπήσω τον Ακύλα Μεγαρίτη»
Καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο ηθοποιός έχει εισβάλλει στον τρίτο κύκλο του αγαπημένου σήριαλ Άγριες Μέλισσες υποδυόμενος τον Ακύλα Μεγαρίτη που θα γίνει ο εφιάλτης της Ελένης Σταμίρη και όχι μόνο. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή για τον ρόλο και πόσο μακριά είναι από τα […]
The post Αιμίλιος Χειλάκης: «Δεν μπορώ με τίποτα να αγαπήσω τον Ακύλα Μεγαρίτη» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr