Αιμίλιος Χειλάκης: «Σιχαίνομαι τον Ακύλα Μεγαρίτη» (ΒΙΝΤΕΟ)

08:08 - 12/10/2021

Αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο δέχτηκε την πρόταση για τη συμμετοχή του στη σειράς, αποκάλυψε πως «ο Λευτέρης Χαρίτος ήρθε και μου είπε “έχω έναν ρόλο ο οποίος είναι ο κακός της σεζόν” και λέω “εντάξει τέλεια”». Μιλώντας για τον ρόλο του ως Ακύλας Μεγαρίτης, ο Αιμίλιος Χειλάκης αποκάλυψε ότι σιχαίνεται τον Ακύλα Μεγαρίτη. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αιμίλιος Χειλάκης – «Γιατί σιχαίνομαι τον Ακύλα Μεγαρίτη»

Μια από τις πλέον αποκαλυτπικές συνεντεύξεις της καριέρας του παραχώρησε ο δημοφιλής ηθοποιός

Διαβάστε το στο

Αιμίλιος Χειλάκης: Σιχαίνομαι τον Ακύλα Μεγαρίτη – Έχω υπάρξει αλαζονικός, βίαιος, απωθητικός (video)

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Αιμίλιος Χειλάκης: «Σιχαίνομαι τον χαρακτήρα του Ακύλα στις Μέλισσες»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Αιμίλιος Χειλάκης - Άγριες Μέλισσες: «Σιχαίνομαι τον χαρακτήρα μου στη σειρά»

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Ακύλα Μεγαρίτη στις Άγριες Μέλισσες μίλησε στο 2Night Show και…

Διαβάστε το στο queen.gr

Αιμίλιος Χειλάκης: «Σιχαίνομαι τον χαρακτήρα του Ακύλα»

Σε μια εξομολογητική συνέντευξη, ο Αιμίλιος Χειλάκης είχε να πει πολλά! Τόσο για την απόφαση του να μην ξανακάνει τηλεόραση, όσο και για τον ρόλο του Ακύλα. The post Αιμίλιος Χειλάκης: «Σιχαίνομαι τον χαρακτήρα του Ακύλα» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com

Αιμίλιος Χειλάκης: «Δεν μπορώ με τίποτα να αγαπήσω τον Ακύλα Μεγαρίτη»

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο ηθοποιός έχει εισβάλλει στον τρίτο κύκλο του αγαπημένου σήριαλ Άγριες Μέλισσες υποδυόμενος τον Ακύλα Μεγαρίτη που θα γίνει ο εφιάλτης της Ελένης Σταμίρη και όχι μόνο. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή για τον ρόλο και πόσο μακριά είναι από τα […] The post Αιμίλιος Χειλάκης: «Δεν μπορώ με τίποτα να αγαπήσω τον Ακύλα Μεγαρίτη» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας