Άγγελος Μπράτης: «Στην πρώτη χρονιά του GNTM είχα κατάθλιψη και έπαιρνα αγωγή»

12:40 - 12/10/2021

Ο Άγγελος Μπράτης εξομολογήθηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή Breakfast@Star τις δύσκολες στιγμές που πέρασε πριν To άρθρο Άγγελος Μπράτης: «Στην πρώτη χρονιά του GNTM είχα κατάθλιψη και έπαιρνα αγωγή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγγελος Μπράτης: “Ήταν δύσκολη η πρώτη χρονιά στο GNTM, έπαιρνα αγωγή για την κατάθλιψη”

Ο Άγγελος Μπράτης για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημα του GNTM. Στο Breakfast@star ήταν καλεσμένος ο Άγγελος Μπράτης και μίλησε για το πόσο ζόρικα βίωσε αρχικά την έκθεσή του μέσω του GNTM. «Η πρώτη χρονιά ήταν πάρα πολύ δύσκολη για μένα. Καταρχάς εγώ ήμουν πάντα ένας άνθρωπος των backstage, δεν είχα εμφανιστεί ποτέ. Ήμουν ... Περισσότερα To άρθρο Άγγελος Μπράτης: “Ήταν δύσκολη η πρώτη χρονιά στο GNTM, έπαιρνα αγωγή για την κατάθλιψη” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Άγγελος Μπράτης – «Την πρώτη χρονιά του GNTM είχα κατάθλιψη και έπαιρνα αγωγή»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του αγαπημένου κριτή

Διαβάστε το στο

Άγγελος Μπράτης: Την πρώτη χρονιά στο GNTM είχα κατάθλιψη και έπαιρνα αγωγή

Στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@Star» βρέθηκε καλεσμένος ο Άγγελος Μπράτης το πρωί της Τρίτης και εξομολογήθηκε πως κατά τη διάρκεια της προβολής της πρώτης σεζόν του διαγωνισμού, έδωσε μάχη με την κατάθλιψη. «Η πρώτη χρονιά ήταν πάρα πολύ δύσκολη για μένα. Καταρχάς εγώ ήμουν πάντα ένας άνθρωπος των backstage, δεν είχα εμφανιστεί ποτέ. Ήμουν λίγο δύσκολος και με τα περιοδικά, όσοι με ξέρουν καλά ήμουν πάντα πολύ διακριτικός. Γενικά ήταν δύσκολη η πρώτη μου χρονιά. Αυτό δεν το έχω ξαναπεί, που έχουν περάσει και τέσσερα χρόνια και νομίζω ότι έχω αποδείξει ότι μπορώ να κάνω αυτό που κάνω» ανέφερε αρχικά ο Άγγελος Μπράτης. «Έπαθα burn out, κάηκε ο εγκέφαλος» Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Είχε συ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Άγγελος Μπράτης: «Την πρώτη χρονιά στο GNTM είχα κατάθλιψη και έπαιρνα αγωγή»

Ο Άγγελος Μπράτης, καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star το πρωί της Τρίτης, αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν ξεκινούσε στο GNTM. […] The post Άγγελος Μπράτης: «Την πρώτη χρονιά στο GNTM είχα κατάθλιψη και έπαιρνα αγωγή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

GNTM-Άγγελος Μπράτης: Την πρώτη χρονιά είχα κατάθλιψη και έπαιρνα αγωγή (Video)

«Με βοήθησε το GNTM. Με βοήθησε να βγαίνω από το σπίτι μου»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

GNTM: Ο Άγγελος Μπράτης εξομολογείται τη μάχη του με την κατάθλιψη - «Δε με αναγνώριζα»

Ο Μπράτης έκανε ένα διάλειμμα από κριτής του GNTM και μίλησε ανοιχτά για την ψυχική…

Διαβάστε το στο queen.gr

Ο Α.Μπράτης εξομολογείται: «Η πρώτη χρονιά του GNTM ήταν πάρα πολύ δύσκολη για μένα - Είχα κατάθλιψη & έπαιρνα αγωγή»

Ο κριτής του GNTM, Άγγελος Μπράτης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τρίτης, εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ότι είχε κατάθλιψη και έπαιρνε αγωγή. «Η πρώτη χρονιά ήταν πάρα πολύ δύσκολη για μένα. Καταρχάς εγώ ήμουν πάντα ένας άνθρωπος των backstage, δεν είχα εμφανιστεί ποτέ. Ήμουν λίγο δύσκολος και με τα περιοδικά, όσοι με ξέρουν ήμουν πάντα πολύ διακριτικός. Γενικά ήταν δύσκολη η πρώτη μου χρονιά. Αυτό δεν το έχω ξαναπεί, έχουν περάσει και τέσσερα χρόνια. Νομίζω ότι έχω αποδείξει ότι μπορώ να κάνω αυτό που κάνω. Είχε συμπέσει τότε με ένα total burn out που είχα στα 40 μου… Δεν μπορούσα να διασχίσω τον δρόμο τόσο πολύ. Έπαθα burn out, κάηκε ο εγκέφαλος. Όλο το σύστημα κάηκε.

Διαβάστε το στο pronews.gr

Άγγελος Μπράτης: Η πρώτη χρονιά στο GNTM ήταν πολύ δύσκολη – Είχα κατάθλιψη και έπαιρνα αγωγή

Ταυτόχρονα τον επηρέασε πολύ η ξαφνικά μεγάλη δημοσιότητα και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί

Διαβάστε το στο news.gr

Άγγελος Μπράτης: “Είχα κατάθλιψη και έπαιρνα αγωγή – Το GNTM με βοήθησε”

Άγγελος Μπράτης: Όσα αποκάλυψε ο σχεδιαστής και κριτής του GNTM 4 για τη μάχη του με την κατάθλιψη και το πρώτο GNTM.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Μπράτης: «Στην πρώτη χρονιά του GNTM είχα κατάθλιψη και έπαιρνα αγωγή»

Συγκλονίζει με την εξομολόγησή του

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Άγγελος Μπράτης: "Στην πρώτη χρονιά του GNTM είχα κατάθλιψη και έπαιρνα αγωγή"

"Είχα πάρει πάρα πολλά κιλά, δεν μιλούσα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Άγγελος Μπράτης: «Στην πρώτη χρονιά του GNTM είχα κατάθλιψη και έπαιρνα αγωγή»

Ο Άγγελος Μπράτης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@Star» το πρωί της Τρίτης και αποκάλυψε τις δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει την περίοδο που ξεκινούσε ως κριτής στο GNTM. Όπως εξομολογήθηκε, την πρώτη σεζόν του show έδινε μάχη με την κατάθλιψη και έπαιρνε αγωγή, αλλά η συμμετοχή του στο παιχνίδι μόδας τον βοήθησε στο να βγαίνει από το σπίτι […] The post Άγγελος Μπράτης: «Στην πρώτη χρονιά του GNTM είχα κατάθλιψη και έπαιρνα αγωγή» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της