«Δικιά μου είναι η ζωή»: Το νέο τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη με αναφορές στις απαγορεύσεις για τον κορωνοϊό
17:26 - 12/10/2021
Αυτό είναι το νέο τραγούδι που έγραψε ο δημοφιλής τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης, με τίτλο «Δικιά μου είναι η ζωή».
Όπως είπε ο ίδιος ο δημιουργός το τραγούδι το έγραψε κατά τη διάρκεια του λοκντάουν και με αυτό θέλει ουσιαστικά να περάσει το μήνυμα ότι υπάρχουν άνθρωποι που αντιστέκονται και θα αντιστέκονται σε αυτούς που με αφορμή τις απαγορεύσεις για μια επιδημία, θέλουν την επιβολή ολοκληρωτικών καθεστώτων στις κοινωνίες.
Οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρονται ακριβώς σε όσα ζήσαμε και ζούμε ακόμη μέσω της επιβολής αυταρχικών μέτρων και κανόνων από τις εκάστοτε εξουσίες.
Να σημειωθεί ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής εμφανιζόταν μέχρι πρότινος στο νυκτερινό κέντρο Frangelico ενώ τώρα θα εμφανίζετα
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Δικιά μου είναι η ζωή»: H νέα ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ του Σταμάτη Γονίδη την εποχή των απαγορεύσεων για τον COVID, vid
Απολαύστε!!!
Το άρθρο «Δικιά μου είναι η ζωή»: H νέα ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ του Σταμάτη Γονίδη την εποχή των απαγορεύσεων για τον COVID, vid εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr