Ανδρουλάκης για εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ – Αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα

19:08 - 12/10/2021

Σαν «βόμβα» έσκασε στο Κίνημα Αλλαγής όχι μόνον η είδηση της εισαγωγής της Προέδρου Φώφης Γεννηματά στο νοσοκομείο, αλλά και η συνακόλουθη – όπως η ίδια ανακοίνωσε – απόσυρσή της από την εκ νέου διεκδίκηση της Προεδρίας, στις εκλογές της 5ης και 12ης Δεκεμβρίου. Άμεση ήταν η αντίδραση του ευρωβουλευτή και συνυποψήφιού της, Νίκου Ανδρουλάκη, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Ανδρουλάκης: Αναστέλλω την προεκλογική εκστρατεία - Περαστικά στη Φώφη Γεννηματά

Η Φώφη Γεννηματά αποσύρθηκε πό την κούρσα για την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ.

Διαβάστε το στο

Ανδρούλακης στο Newsbomb.gr για Φώφη Γεννηματά: Αναστέλλω την προεκλογική μου εκστρατεία

Την απόφαση να αναστείλει την προεκλογική του εκστρατεία εξέφρασε στο Newsbomb.gr o υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ανδρουλάκης: Περαστικά στη Γεννηματά- Αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, απέστειλε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝ.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Νίκος Ανδρουλάκης για Γεννηματά: Περαστικά στην Πρόεδρο – Αναστέλλω την προεκλογική δραστηριότητα

Φώφη Γεννηματά: Σαν «βόμβα» έσκασε στο Κίνημα Αλλαγής όχι μόνον η είδηση της εισαγωγής της Προέδρου Φώφης Γεννηματά στο νοσοκομείο, αλλά και η συνακόλουθη απόσυρσή της από την εκ νέου διεκδίκηση της Προεδρίας, στις εκλογές της 5ης και 12ης Δεκεμβρίου. Άμεση ήταν η αντίδραση του ευρωβουλευτή και συνυποψήφιού της, Νίκου... The post Νίκος Ανδρουλάκης για Γεννηματά: Περαστικά στην Πρόεδρο – Αναστέλλω την προεκλογική δραστηριότητα appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Νίκος Ανδρουλάκης: Περαστικά στην Φώφη * Αναστέλλω την προεκλογική μου δράση

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, συνυποψήφιος με τη Φώφη Γεννηματά

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

«Δεν μου πάει η καρδιά»: Ο Ανδρέας Λοβέρδος αναστέλλει την προεκλογική του δραστηριότητα

Μετά τον Νίκο Ανδρουλάκη που έσπευσε πρώτος να πει ότι παγώνει τις δράσεις του στο πλαίσιο της υποψηφιότητάς του για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ, και ο βουλευτής και πρώην υπουργός ανακοίνωσε ότι αναβάλλει προγραμματισμένες εκδηλώσεις και συνεντεύξεις του The post «Δεν μου πάει η καρδιά»: Ο Ανδρέας Λοβέρδος αναστέλλει την προεκλογική του δραστηριότητα appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Ανδρουλάκης: «Περαστικά στη Φ. Γεννηματά και ταχεία ανάρρωση - Αναστέλλω την προεκλογική μου εκστρατεία»

Ανδρουλάκης: «Περαστικά στη Φ. Γεννηματά και ταχεία ανάρρωση - Αναστέλλω την προεκλογική μου εκστρατεία»ekomninou Tue, 12/10/2021 - 20:40

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Ανδρουλάκης: Περαστικά στην Φώφη Γεννηματά - Αναστέλλει την προεκλογική του δραστηριότητα

Άμεση ήταν η αντίδραση του ευρωβουλευτή, Νίκου Ανδρουλάκη, συνυποψήφιου με τη Φώφη Γεννηματά για την ηγεσία του κόμματος, στην είδηση της εισαγωγής της κυρία Γεννηματά στο νοσοκομείο. Όπως δήλωσε, αναστέλλει…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Περαστικά του Ν.Ανδρουλάκη στην Φ.Γεννηματά – «Αναστέλλω την προεκλογική δραστηριότητα»

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης έστειλε το δικό του μήνυμα για την εισαγωγή της Φώφης Γεννηματά στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Άμεση ήταν η αντίδραση του ευρωβουλευτή και συνυποψήφιού της, Νίκου Ανδρουλάκη, που δήλωσε: «Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα».

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ανδρουλάκης – Περαστικά στη Γεννηματά – Αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα

12.6k Views by Nassos 12 Οκτωβρίου, 2021, 8:19 μμ inNews OMG WTF Ευχές για ταχεία ανάρρωση στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, απέστειλε ο υποψήφιος... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ανδρουλάκης – Περαστικά στη Γεννηματά – Αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα

Διαβάστε το στο spoilers

Ανδρουλάκης: Ταχεία ανάρρωση στη Φώφη Γεννηματά – Αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα

Ευχές για περαστικά και ταχεία ανάρρωση έστειλε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Παράλληλα ο ίδιος... The post Ανδρουλάκης: Ταχεία ανάρρωση στη Φώφη Γεννηματά – Αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους