Έβανς: «Έπρεπε να κάνουμε box out...»

23:40 - 12/10/2021

Έβανς: «Έπρεπε να κάνουμε box out...» 12/10/2021 Ο Τζέρεμι Έβανς στάθηκε στα χαμένα ριμπάουντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, που του στέρησαν το «διπλό» στην έδρα της Μπασκόνια. Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ στην κάμερα της  NOVA: «Έπρεπε να κάνουμε box out. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Δεν ήμασταν τόσο δυνατοί, όσο θα έπρεπε σε αυτό το σημείο.  Έπαιξαν κι άλλα πράγματα ρόλο και χάσαμε το παιχνίδι. Όμως, πρέπει να κρατήσουμε όσα θα μας βοηθήσουν. Από τη στιγμή που χάσαμε οφείλουμε να προπονηθούμε ακόμα πιο σκληρά.  Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξουμε είναι στην νοοτροπία μας, πάντα είναι αυτό το βασικό. Πρέπει να λύσουμε κι άλλα θέματα μέ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έβανς: «Έπρεπε να κάνουμε box out…»

Ο Τζέρεμι Έβανς στάθηκε στα χαμένα ριμπάουντ του Παναθηναϊκού, που του στέρησαν το διπλό στην έδρα της Μπασκόνια. Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ στην κάμερα της «NOVA»: «Έπρεπε να κάνουμε box out. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Δεν ήμασταν τόσο δυνατοί όσοι θα έπρεπε σε αυτό το σημείο. Έπαιξαν κι άλλα πράγματα ρόλο και χάσαμε το παιχνίδι. Όμως, πρέπει να κρατήσουμε όσα θα μας βοηθήσουν. Continue reading Έβανς: «Έπρεπε να κάνουμε box out…» at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com

Εβανς – «Έπρεπε να κάνουμε box out»

Ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπασκόνια.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)