Τσιτσιπάς – «Δεν ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μου»
09:32 - 13/10/2021
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ήταν ευχαριστημένος από την απόδοσή του στο παιχνίδι με τον Φονίνι, παρά τη νίκη και την πρόκριση στους «16« του Indian Wells.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσιτσιπάς: “Δεν ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μου, αλλά βρήκα τον τρόπο”
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε μετά τον αγώνα πως δεν ήταν ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια, αλλά βρήκε τρόπο να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση και να φτάσει στη νίκη επί του Φάμπιο Φονίνι. Ο Φάμπιο Φονίνι (Νο30 στον κόσμο) αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από άξιος αντίπαλος για τον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο3 στον κόσμο), αλλά στο […]
The post Τσιτσιπάς: “Δεν ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μου, αλλά βρήκα τον τρόπο” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΤσιτσιπάς: «Δεν ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μου»
Στους «16» του Indian Wells προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος νίκησε με 2-1 (2-6, 6-3, 6-4) τον Φάμπιο Φονίνι. Ο Ελληνας πρωταθλητής δεν μπήκε καλά στο πρώτο σετ και το έχασε εύκολα με 6-2. Στη συνέχεια ανέβασε ταχύτητα επέβαλε [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΤσιτσιπάς : “Δεν ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μου”
Στους «16» του Indian Wells προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος νίκησε με 2-1 (2-6, 6-3, 6-4) τον Φάμπιο Φονίνι. Ο Ελληνας πρωταθλητής δεν μπήκε καλά στο πρώτο σετ και το έχασε εύκολα με 6-2. Στη συνέχεια ανέβασε ταχύτητα επέβαλε τον ρυθμό του και τελικά πήρε τη νίκη πρόκριση. Μετά το ματς ο Τσιτσιπάς δήλωσε: […]
Διαβάστε το στο thessports.gr