Θεσσαλονίκη: Φρίκη και αποτροπιασμός με τον θείο που κακοποιούσε τα ανίψια του και εξομολογήσεις - σοκ
10:04 - 13/10/2021
Ανατριχίλα προκαλεί η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων που ήρθε στο φως στη Θεσσαλονίκη. Τι λένε τα θύματα για τον εφιάλτη που έζησαν, μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο θείος τους.Για τρία ολόκληρα χρόνια, ο άνδρας που υποτίθεται ότι φρόντιζε και πρόσεχε τα ανίψια του όσο έλειπαν οι γονείς και οι παππούδες τους, τα κακοποιούσε σεξουαλικά. Οι αποκαλύψεις για τον θείο που βίαζε τα ανίψια του -μόλις 3, 5 και 6 χρονών- στη Θεσσαλονίκη προκαλούν ανατριχίλα. Ο 18χρονος -σήμερα- υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή ότι έζησε τη φρίκη από την Α’ έως την Γ’ Δημοτικού από το συγγενικό του πρόσωπο. «Ο αδερφός του πατέρα μου με κακοποιούσε σεξουαλικά για τρία χρόνια» εξομολογήθηκε. Ήταν 6 ετών το 2009 όταν
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θεσσαλονίκη: Φρίκη από την απολογία του 51χρονου που κακοποιούσε τα ανίψια του
Παραδέχτηκε ότι ασελγούσε για χρόνια στα ανήλικα ανίψια του ο 51χρονος απο τη Θεσσαλονίκη. Το απόσπασμα από την απολογία του, που δημοσιεύει το ThessToday, σοκάρει: «Έχω μετανιώσει για όλα αυτά. Τα έκανα, αλλά πλέον τα έχω μετανιώσει και έχω ζητήσει συγχώρεση από το Θεό. Έχω πειράξει μόνο το αγόρι και το ένα κορίτσι. Το κορίτσι […]
The post Θεσσαλονίκη: Φρίκη από την απολογία του 51χρονου που κακοποιούσε τα ανίψια του appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΘεσσαλονίκη: Φρίκη από την απολογία του 51χρονου που κακοποιούσε τα ανίψια του
Παραδέχτηκε ότι ασελγούσε για χρόνια στα ανήλικα ανίψια του
Διαβάστε το στο topontiki.gr