Μαρία Ηλιάκη: «Με τον Νίκο Μουτσινά δεν θέλω να μιλήσω, δεν θα πάω στην εκπομπή του» (vid)
11:50 - 13/10/2021
«Με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Μουτσινά είχαμε απομακρυνθεί. Δεν έπαιξε ρόλο το ότι κόπηκε το Ξαναδέστε τους. Με την Κατερίνα είχε γίνει μια παρεξήγηση, η οποία διογκώθηκε από τρίτους. Με τον Νίκο δεν θέλω να μιλήσω, είμαι απομακρυσμένοι, αλλά καλά όλα», είπε αρχικά η Μαρία Ηλιάκη. Η Μαρία Ηλιάκη συνέχισε: «Με την Κατερίνα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Ηλιάκη: Για τον Νίκο Μουτσινά δεν θέλω τώρα να μιλήσω - Τι είπε για την Καινούργιου
Τι είπε η παρουσιάστρια για την επιστροφή της στην τηλεόραση, τον σύζυγό της και άλλα πολλά...
Διαβάστε το στο Μαρία Ηλιάκη: «Με τον Νίκο Μουτσινά δεν θέλω να μιλήσω, είμαι απομακρυσμένοι»
Όσα δήλωσε η Μαρία Ηλιάκη για τον Νίκο Μουτσινά. Στο Mega Καλημέρα ήταν καλεσμένη η Μαρία Ηλιάκη και μίλησε για τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Ηλιάκη. «Με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Μουτσινά είχαμε απομακρυνθεί. Δεν έπαιξε ρόλο το ότι κόπηκε το Ξαναδέστε τους. Με την Κατερίνα ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρία Ηλιάκη: «Με τον Νίκο Μουτσινά δεν θέλω να μιλήσω, είμαι απομακρυσμένοι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μαρία Ηλιάκη: "Με τον Νίκο Moυτσινά δεν θέλω να μιλήσω, είμαστε λίγο μακριά. Ούτε μήνυμα δεν μου έστειλε"
Η Μαρία Ηλιάκη συνάντησε την Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό στο "Mega Καλημέρα"
Διαβάστε το στο thetoc.grΜαρία Ηλιάκη: Με τον Νίκο δεν θέλω να μιλήσω, αν με καλέσει στην ζωντανή εκπομπή του δεν θα πάω
Καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ήταν σήμερα η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό για τον Νίκο Μουτσινά, τονίζοντας...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρία Ηλιάκη: Με τον Νίκο δεν θέλω να μιλήσω, αν με καλέσει στην ζωντανή εκπομπή του δεν θα πάω
Διαβάστε το στο spoilersΗλιάκη: «Με τον Νίκο Μουτσινά δεν θέλω να μιλήσω, δεν θα πάω στην εκπομπή του»
Τι έχει συμβεί με τους δυο πρώην φίλους;
Διαβάστε το στο ekriti.grΜαρία Ηλιάκη: «Με τον Νίκο Μουτσινά δεν θέλω να μιλήσω, είμαι απομακρυσμένη»
Στο Mega Καλημέρα ήταν καλεσμένη η Μαρία Ηλιάκη και μίλησε για τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Ηλιάκη. «Με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Μουτσινά είχαμε απομακρυνθεί. Δεν έπαιξε ρόλο το ότι κόπηκε το Ξαναδέστε τους. Με την Κατερίνα είχε γίνει μια παρεξήγηση, η οποία διογκώθηκε από τρίτους. […]
Διαβάστε το στο dete.gr