Ντάνιελ Κρεγκ: Ο Τζέιμς Μποντ απαντά στο γιατί προτιμά να συχνάζει σε γκέι μπαρ

21:46 - 13/10/2021

Απάντηση στα δημοσιεύματα που τελευταία έγραφαν για τις συχνές εμφανίσεις του σε γκέι μπαρ δίνει ο Ντάνιελ Κρεγκ. Ο ηθοποιός παραδέχθηκε μιλώντας στο podcast SiriusXM ότι προτιμά να συχνάζει σε γκέι μπαρ επειδή έτσι… αποφεύγει τους καυγάδες με τους τραμπούκους που προτιμούν τα άλλα μαγαζιά! «Πριν καιρό οι παπαράτσι με τσάκωσαν σε ένα γκέι μπαρ κι από τότε ξεκίνησαν οι φήμες. Τα προτιμώ σε σχέση με τα άλλα» είπε αρχικά ο «Τζέιμς Μποντ». «Πηγαίνω σε γκέι μπαρ από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Ένας από τους κύριους λόγους είναι ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να μπω σε καβγά, κάτι που συμβαίνει σχεδόν πάντα σε άλλα μέρη» εξήγησε. «Η ποσότητα των ανδρών και της τεστοστερόνης στα στρέιτ μπαρ είναι πάν

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντάνιελ Κρεγκ: Ο Τζέιμς Μποντ προτιμάει να συχνάζει σε γκέι μπαρ και αυτός είναι ο λόγος!

Ο Ντάνιελ Κρεγκ ενσάρκωσε από το 2006 έως και το 2021 τον Τζέιμς Μποντ, τον πράκτορα 007, όπου εκτός από όπλα και αυτοκίνητα… άλλαζε και τις... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ντάνιελ Κρεγκ: Ο Τζέιμς Μποντ προτιμάει να συχνάζει σε γκέι μπαρ και αυτός είναι ο λόγος!

Διαβάστε το στο spoilers

Ντάνιελ Κρεγκ: Ο «Τζέιμς Μποντ» προτιμά τα γκέι μπαρ

«Πηγαίνω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντάνιελ Κρεγκ.Ο Ντάνιελ Κρεγκ μίλησε στην εκπομπή podcast SiriusXM και μεταξύ άλλων έκανε μια αποκάλυψη για τον εαυτό του. Ο «Τζέιμς Μποντ» αποκάλυψε ότι μπορεί να είναι στρειτ, όμως προτιμά να συχνάζει σε γκέι μπαρ, επειδή νιώθει πιο άνετα. «Πηγαίνω σε γκέι μπαρ από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Ένας από τους κύριους λόγους είναι ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να μπω σε κάποιον καβγά, κάτι που συμβαίνει πάντα σχεδόν σε άλλα μέρη», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «η ποσότητα των ανδρών και της τεστοστερόνης στα στρέιτ μπαρ είναι πάντα πρόβλημα για εμένα και σίγουρα δεν θέλω να τελειώνω τις νύχτες μου με μία γροθιά στο πρ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Ντάνιελ Κρεγκ: Ο Τζέιμς Μποντ απαντά στο γιατί προτιμά να συχνάζει σε γκέι μπαρ

Η αποκάλυψη του γνωστού ηθοποιού

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!