Ξέσπασε ο Ίρβινγκ: «Εγώ ορίζω τη ζωή μου και επιλέγω να μην εμβολιαστώ»
09:52 - 14/10/2021
Ξέσπασε ο Ίρβινγκ: «Εγώ ορίζω τη ζωή μου και επιλέγω να μην εμβολιαστώ»
14/10/2021
Καμία διάθεση να υπαναχωρήσει στη θέση του κατά του εμβολιασμού για τον κορονοϊό δεν έχει ο Κάιρι Ίρβινγκ. Παρότι οι Νετς αποφάσισαν να τον θέσουν εκτός ομάδας, από τη στιγμή που δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς του Μπρούκλιν (και της Νέας Υόρκης) λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου, ο 29χρονος άσος είναι σαφής.
«Επιλέγω να μην εμβολιαστώ. Είναι επιλογή μου και ζητώ να τη σεβαστείτε όλοι σας. Θα συνεχίσω να είμαι σε φόρμα και έτοιμος να παίξω για την ομάδα. Δεν είναι πολιτικό το θέμα, δεν έχει να κάνει με το ΝΒΑ ή με την ομάδα μου. Έχει να κάνει με τη ζωή μου και το τι
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανυποχώρητος ο Ίρβινγκ: «Εγώ ορίζω τη ζωή μου και επιλέγω να μην εμβολιαστώ, σεβαστείτε την επιλογή μου»
Ο Κάιρι Ίρβινγκ αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για την επιλογή του να μην εμβολιαστεί για τον κορονοϊό, γεγονός που τον έθεσε εκτός των Μπρούκλιν Νετς, αλλά και να απαντήσει στις… φήμες που τον θέλουν να αποσύρεται. Μιλώντας μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ο Κάιρι Ίρβινγκ ζήτησε από όλους να σεβαστούν την απόφασή του, τόνισε ... Περισσότερα
To άρθρο Ανυποχώρητος ο Ίρβινγκ: «Εγώ ορίζω τη ζωή μου και επιλέγω να μην εμβολιαστώ, σεβαστείτε την επιλογή μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κάιρι Ίρβινγκ: «Εγώ ορίζω τη ζωή μου και επιλέγω να μην εμβολιαστώ, σεβαστείτε την επιλογή μου» (video)
Ο Κάιρι Ίρβινγκ αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για την επιλογή του να μην εμβολιαστεί για τον κορονοϊό, γεγονός που τον έθεσε εκτός των Μπρούκλιν Νετς, αλλά και να απαντήσει στις… φήμες που τον θέλουν να αποσύρεται. Μιλώντας μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ο Κάιρι Ίρβινγκ ζήτησε από όλους να σεβαστούν την απόφασή του, τόνισε ότι γνωρίζει […]
Το άρθρο Κάιρι Ίρβινγκ: «Εγώ ορίζω τη ζωή μου και επιλέγω να μην εμβολιαστώ, σεβαστείτε την επιλογή μου» (video) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr