Ελένη Δήμου: Το νέο μήνυμα μετά τη σοβαρή περιπέτεια με τον κορονοϊό – «Συγγνώμη αν σας ανησύχησα αλλά…»
10:00 - 14/10/2021
Η Ελένη Δήμου – αν και διπλά εμβολιασμένη – διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό και έδωσε μάχη
To άρθρο Ελένη Δήμου: Το νέο μήνυμα μετά τη σοβαρή περιπέτεια με τον κορονοϊό – «Συγγνώμη αν σας ανησύχησα αλλά…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Δήμου για τη μάχη της με τον κορονοϊό: Ζητώ συγγνώμη αν σας ανησύχησα
Ευχαριστίες σε όσους τη στήριξαν στη μάχη της για τον κορονοϊό αλλά και σε όσους κατέκριναν την αγωνία της, στέλνει η Ελένη Δήμου. «Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ’ την καρδιά μου για την αγάπη και το ενδιαφέρον για την υγεία μου! Και εσάς που κατακρίνατε την αγωνία μου και εσάς ευχαριστώ! Ευχαριστώ πολύ πολύ και τους αγαπημένους συναδέλφους μου! Σας αγαπώ και ζητώ συγνώμη αν σας ανησύχησα αλλά…» γράφει η Ελένη Δήμου σε ανάρτησή της στο Instagram. Η Ελένη Δήμου είχε συγκλονίσει περιγράφοντας τη μοναξιά που βιώνει στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου νοσηλεύεται με κορονοϊό. «Ψυχολογικά είμαι χάλια. Δεν την παλεύω, αυτή η μοναξιά του κορονοϊού δεν υπάρχει. Θέλω πολύ τον γιο μου, τον
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕλένη Δήμου: Το νέο μήνυμα μετά τη σοβαρή περιπέτεια με τον κορωνοϊό
«Συγγνώμη αν σας ανησύχησα αλλά…»
Διαβάστε το στο ekriti.gr