Ενθρόνιση ηγουμένου στην Παναγία την Τουρλιανή

12:06 - 14/10/2021

Παναγία Τουρλιανή: Με τη συμμετοχή των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Βέροιας κ. Παντελεήμονος, Τρίκκης κ. Χρυσοστόμου και Σύρου-Μυκόνου κ. Δωροθέου Β και του Θεοφιλεστάτου Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος… Τζαγκαρόλων Χανίων Κρήτης και Βοηθού του Οικουμενικού Πατριάρχου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού, των Ηγουμένων των Ιερών Μονών Παναχράντου Άνδρου, Βρύσεως Σίφνου, Εσφιγμένου του Αγίου Όρους και της […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ενθρόνιση ηγουμένου στη Μονή Προυσού

Η ενθρόνιση του νέου Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναγίας Προυσιωτίσσης, Αρχιμανδρίτη Ιωαννικίου, θα τελεσθεί υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ.Γεωργίου την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 17:00 στο ιστορικό και ευλογημένο μοναστήρι. Το άρθρο Ενθρόνιση ηγουμένου στη Μονή Προυσού εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Προσευχή στην Παναγία την Γιάτρισσα

Χαίρε ω Μεγαλόχαρη Παρθένε Ευλογημένη Εσύ γιατρεύεις την καρδιά την κάθε πονεμένη Πάντα την θεία χάρη σου όλη επικαλούμαι Καί την Γλυκιά Μανούλα τους ζητούν να γιατρευτούνε. Το άρθρο Προσευχή στην Παναγία την Γιάτρισσα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο