Μίσιτς: «Στον ΠΑΟΚ έπαιξα το καλύτερό μου ποδόσφαιρο»

12:52 - 14/10/2021

Μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, που πλέον δείχνει να ανήκει στο παρελθόν, διέκοψε βίαια την καριέρα του Γιόζιπ Μίσιτς στον ΠΑΟΚ, αλλά ο ίδιος δεν ξεχνά το διάστημα που υπηρέτησε την ομάδα. «Ήταν πολύ ωραία για μένα στον ΠΑΟΚ, έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου εκεί. Όλα εντός και εκτός ήταν εξαιρετικά για εμένα. Το […] Το άρθρο Μίσιτς: «Στον ΠΑΟΚ έπαιξα το καλύτερό μου ποδόσφαιρο» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μίσιτς: «Στον ΠΑΟΚ το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου»

ΠΑΟΚ: Ο Γιόσιπ Μίσιτς μίλησε για την παρουσία του στον…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Μίσιτς – «Στον ΠΑΟΚ έπαιξα την καλύτερη μπάλα στην καριέρα μου»

Ο Γιόζιπ Μίσιτς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο διάστημα παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στον Δικέφαλο του Βορρά έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του.

Διαβάστε το στο to10.gr

«Στον ΠΑΟΚ έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου»

Σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα της Κροατίας, ο Γιόσιπ Μίσιτς, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ. Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τις δηλώσεις του στην vecernji.hr: «Ήταν πολύ ωραία για μένα στον ΠΑΟΚ, έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου εκεί. Όλα εντός και εκτός ήταν εξαιρετικά για εμένα. Το ποδόσφαιρο είναι πιο […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία