Μίσιτς: «Στον ΠΑΟΚ έπαιξα το καλύτερό μου ποδόσφαιρο»
12:52 - 14/10/2021
Μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, που πλέον δείχνει να ανήκει στο παρελθόν, διέκοψε βίαια την καριέρα του Γιόζιπ Μίσιτς στον ΠΑΟΚ, αλλά ο ίδιος δεν ξεχνά το διάστημα που υπηρέτησε την ομάδα. «Ήταν πολύ ωραία για μένα στον ΠΑΟΚ, έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου εκεί. Όλα εντός και εκτός ήταν εξαιρετικά για εμένα. Το […]
Το άρθρο Μίσιτς: «Στον ΠΑΟΚ έπαιξα το καλύτερό μου ποδόσφαιρο» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μίσιτς: «Στον ΠΑΟΚ το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου»
ΠΑΟΚ: Ο Γιόσιπ Μίσιτς μίλησε για την παρουσία του στον…
Διαβάστε το στο onsports.grΜίσιτς – «Στον ΠΑΟΚ έπαιξα την καλύτερη μπάλα στην καριέρα μου»
Ο Γιόζιπ Μίσιτς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο διάστημα παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στον Δικέφαλο του Βορρά έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του.
Διαβάστε το στο to10.gr«Στον ΠΑΟΚ έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου»
Σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα της Κροατίας, ο Γιόσιπ Μίσιτς, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ. Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τις δηλώσεις του στην vecernji.hr: «Ήταν πολύ ωραία για μένα στον ΠΑΟΚ, έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου εκεί. Όλα εντός και εκτός ήταν εξαιρετικά για εμένα. Το ποδόσφαιρο είναι πιο […]
Διαβάστε το στο thessports.gr