Γέννησε η Κατερίνα Στικούδη – Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

20:56 - 14/10/2021

Το πρώτο της παιδί έφερε στη ζωή σύμφωνα με πληροφορίες  η Κατερίνα Στικούδη σε ιδιωτικό μαιευτήριο. Όλα πήγαν καλά το μωρό έκλαψε θήλασε και αυτή τη στιγμή βρίσκεται με το σύζυγό της και τους οικείους της πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας. Είναι το πρώτο της παιδί, αγόρι, που απέκτησε με τον άντρα της Βαγγέλη Σερίφη Ήδη […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πώς γέννησε η Κατερίνα Στικούδη: Τι τοκετό έκανε, ποιος ο πατέρας Βαγγέλης Σερίφης

Πώς γέννησε η Κατερίνα Στικούδη και ποιος ο ευτυχής πατέρας Βαγγέλης Σερίφης; Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο παιδί της Κατερίνας Στικούδη και του Βαγγέλη Σερίφη ήρθε στον κόσμο. Όλα πήγαν καλά το μωρό έκλαψε θήλασε και αυτή τη στιγμή βρίσκεται με το σύζυγό της και τους οικείους της πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας. Η Κατερίνα είναι […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Πώς γέννησε η Κατερίνα Στικούδη: Τι τοκετό έκανε, ποιος ο πατέρας Βαγγέλης Σερίφης.

Διαβάστε το στο fimes.gr

Γέννησε η Στικούδη – Οι πρώτες στιγμές της με το υγιέστατο αγοράκι της

> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γέννησε η Στικούδη – Οι πρώτες στιγμές της με το υγιέστατο αγοράκι της

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή