Δήμος Νέας Σμύρνης: Καταγγέλλει εργολάβο για τις καταστροφές από την κακοκαιρία
21:40 - 14/10/2021
Ο Δήμος Νέας Σμύρνης προχωρά σε καταγγελία κατά εργολάβου για το έργο «Βελτίωση και Αποκατάσταση Υπερτοπικού Άξονα οδού Αιγαίου – Κράτητος» για τις καταστροφές λόγω της βροχόπτωσης.
Τα ιδιαίτερα έντονα καιρικά φαινόμενα και οι τεράστιες ποσότητες νερού που έπεσαν σήμερα στη Νέα Σμύρνη -και συνεχίζουν να πέφτουν- είχαν σαν αποτέλεσμα στην περιοχή μεταξύ Εφέσου και Κράτητος, όπου διεξάγονται τα έργα της ΟΧΕ να σημειωθούν πλημμυρικά φαινόμενα σε σπίτια, καταστήματα και δρόμους.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «ο Δήμος Νέας Σμύρνης καταγγέλλει την αμέλεια και την ελλιπή διαχείριση σε θέματα καθαριότητας φρεατίων που επέδειξε ο εργολάβος του συγκεκριμένου έργου (αν και είχε ενημερωθεί έγκαιρα από το
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr