Ξέσπασε η Άντζελα Γκερέκου για το δημοσίευμα περί νέου συντρόφου
20:44 - 15/10/2021
Φανερά ενοχλημένη η Άντζελα Γκερέκου, λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία δημοσιεύματος που αφορά την προσωπική της
To άρθρο Ξέσπασε η Άντζελα Γκερέκου για το δημοσίευμα περί νέου συντρόφου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξέσπασε η Άντζελα Γκερέκου για το δημοσίευμα περί νέου συντρόφου
Η ίδια μάλιστα βλέποντας την αναπαραγωγή του σχετικού δημοσιεύματος, ξέσπασε
Διαβάστε το στο Εκνευρισμένη η Άντζελα Γκερέκου με δημοσιεύματα που την «παντρεύουν»
Το γεγονός ότι δεν είχε σκοπό να σχολιάσει κάτι αλλά μετά από την έκταση που παίρνει το θέμα, αποφάσισε να το κάνει γνωστοποίησε η Άντζελα Γκερέκου μέσω μιας οργισμένης ανάρτησης την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός, είδε το όνομα της να φιγουράρει σε δημοσιεύματα τα οποία την ήθελαν, μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, να βρίσκεται τα πατήματα της και να έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πλευρό επιχειρηματία. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, η Άντζελα Γκερέκου και ο επιχειρηματίας περνούν χρόνο μαζί και πως υπάρχουν ψίθυροι πως επιθυμούν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, όχι όμως άμεσα καθώς το πένθος της για τον σύζυγο της είναι νωπό. Στην ανάρτησή
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΞεσπά η Άντζελα Γκερέκου μετά από φήμες που κυκλοφορούν
Εξοργισμένη εμφανίστηκε η Άντζελα Γκερέκου στα social media.
Το άρθρο Ξεσπά η Άντζελα Γκερέκου μετά από φήμες που κυκλοφορούν εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΞέσπασε η Άντζελα Γκερέκου για το δημοσίευμα περί νέου συντρόφου
Φανερά ενοχλημένη η Άντζελα Γκερέκου, λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία δημοσιεύματος που αφορά την προσωπική της ζωή και τη θέλει ερωτευμένη με γοητευτικό επιχειρηματία. Η ίδια μάλιστα βλέποντας την αναπαραγωγή του σχετικού δημοσιεύματος, ξέσπασε μέσα...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Ξέσπασε η Άντζελα Γκερέκου για το δημοσίευμα περί νέου συντρόφου
Διαβάστε το στο sinidisi.grΞέσπασε η Άντζελα Γκερέκου για το δημοσίευμα περί νέου συντρόφου
Φανερά ενοχλημένη η Άντζελα Γκερέκου, λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία δημοσιεύματος που αφορά την προσωπική της ζωή και τη θέλει ερωτευμένη με γοητευτικό επιχειρηματία. Η ίδια μάλιστα βλέποντας την αναπαραγωγή του σχετικού δημοσιεύματος, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφία της στην αγκαλιά του Τόλη Βοσκόπουλου. ες παρακάτω την απάντηση της […]
Διαβάστε το στο irafina.grΟργή της Άντζελας Γκερέκου για δημοσιεύματα
«Δεν σέβεστε ούτε εμένα, ούτε το παιδί μου αλλά κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μόλις πριν 3 μήνες», αναφέρει μεταξύ άλλων η Άντζελα Γκερέκου.Η Άντζελα Γκερέκου έκανε μία οργισμένη ανάρτηση στα social media, σχετικά με διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και αναφέρουν πως είναι σε σχέση λίγους μήνες μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου. Έτσι, ανέβασε μία φωτογραφία που είναι αγκαλιά με τον «πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού και αναφέρει το εξής: «Δεν ειχα σκοπό να σχολιάσω τίποτα αλλα επειδή βλέπω ότι το θέμα παίρνει διαστάσεις και ενοχλούνται άτομα απο το κοντινό περιβάλλον μου, θα το κάνω. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι όποιος δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του για να
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΆντζελα Γκερέκου: Οργισμένη αντίδραση για δημοσιεύματα περί νέου έρωτα
Άντζελα Γκερέκου: Την οργισμένη απάντηση της προκάλεσαν τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για νέο έρωτα με γνωστό επιχειρηματία.
Διαβάστε το στο pagenews.gr