Α.Γεωργούλης: «Αν συζητούσαμε πριν δέκα χρόνια ότι θα ήμουν ευρωβουλευτής θα έλεγα είναι αστείο»

14:19 - 21/12/2019

Στις Βρυξέλλες συνάντησε τον Αλέξη Γεωργούλη η κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» και η Ειρήνη Αρβανίτη. «Την πρώτη φορά που ήρθα στις Βρυξέλλες, δεν ήξερα τι ακριβώς συμβαίνει εδώ μέσα. Κάθισα και απλά κοιτούσα τον κόσμο και με έπιασε ένας ενθουσιασμός. Αν συζητούσαμε πριν δέκα χρόνια ότι θα ήμουν Ευρωβουλευτής, θα έλεγα είναι αστείο» ανέφερε ο ίδιος. Για την viral ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο-για τους λάθος λόγους- ο Αλέξης Γεωργούλης σχολίασε: «Δεν σχετίζεται η ομιλία μου με την δυσλεξία. Αν το κάνεις είναι ανήθικο. Τρολάρεις μια ομάδα που δεν θα έπρεπε. Αν ήσουν μέσα στην αίθουσα, δεν θα υπήρχε αυτή η αντιμετώπιση. Νομίζω ότι με περιμένουν στη γωνία, για να αντλήσουν δημοσιότητα μέσω του σ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις