The Voice: Κέρδισε τους coaches και συγκίνησε με τα λόγια για την μανούλα του

22:16 - 16/10/2021

Με πάθος και αυτοπεποίθηση ανέβηκε στη σκηνή του The Voice ο Γιάννης Μιχελής από την Σκόπελο στο επεισόδιο που προβλήθηκε […] The post The Voice: Κέρδισε τους coaches και συγκίνησε με τα λόγια για την μανούλα του appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

The Voice: Κέρδισε τους coaches και συγκίνησε με τα λόγια για την μανούλα του

Με πάθος και αυτοπεποίθηση ανέβηκε στη σκηνή του The Voice ο Γιάννης Μιχελής από την Σκόπελο στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. «Ρώτησα τα μάτια μου» επέλεξε να ερμηνεύσει ο νεαρός τραγουδιστής με διάθεση να «γυρίσει» τις καρέκλες των coaches και το πέτυχε! Το πολυπόθητο κουμπί πάτησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σάκης Ρουβάς. Ακούγοντας τα σχόλια ο παίκτης του The Voice προχώρησε σε μια εξομολόγηση που συγκίνησε τόσο τους κριτές όσο και το τηλεοπτικό κοινό. «Αυτό το τραγούδι μου θυμίζει πάρα πολύ την μανούλα μου που την υπεραγαπάω. Πάρα μα πάρα πολύ. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές. Όταν δηλαδή μπαίνω στον στίχο και λέω, «ρώτησα τα μάτ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιάννης Μιχελής - The Voice: Συγκίνησε τους κριτές με τα λόγια για την μανούλα του

Ο Γιάννης Μιχελής ανέβηκε στη σκηνή του «The Voice» με πάθος και αυτοπεποίθηση και εντυπωσίασε τους κριτές! «Ρώτησα τα μάτια μου» επέλεξε να ερμηνεύσει...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο