«Σφίγγα» στις συνομιλίες του με τους υποψήφιους για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, ο Παπανδρέου
13:30 - 17/10/2021
Προβληματισμένος φαίνεται πως είναι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και για την ώρα δεν έχει λάβει την τελική απόφαση για το τι θα πράξει. Ο ίδιος δεν διευκρινίζει τις ακριβείς προθέσεις του για το Κίνημα Αλλαγής κατά τις συνομιλίες που είχε, με τους υποψήφιους για την ηγεσία του κόμματος.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λοβέρδος – Δεν αποσύρομαι – Αν θέλει να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο Παπανδρέου ας είναι
«Απευθύνομαι σε όλα τα στελέχη και στον κ.Παπανδρέου, όποιος θέλει να κατέβει, υπάρχουν οι θεσμικές αποφάσεις του κόμματος και να τις τηρήσει. Δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου κάτι άλλο που μπορώ εγώ να πω. Θα είμαι υποψήφιος» τονίζει ο Αντρέας Λοβέρδος
Διαβάστε το στο Λοβέρδος – Δεν αποσύρομαι – Αν θέλει να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο Παπανδρέου ας είναι
«Απευθύνομαι σε όλα τα στελέχη και στον κ.Παπανδρέου, όποιος θέλει να κατέβει, υπάρχουν οι θεσμικές αποφάσεις του κόμματος και να τις τηρήσει. Δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου κάτι άλλο που μπορώ εγώ να πω. Θα είμαι υποψήφιος» τονίζει ο Αντρέας Λοβέρδος
Διαβάστε το στο tanea.gr