Άρης: Η θέση του Σάσα για το επεισόδιο με Μπεναλουάν

15:32 - 17/10/2021

Άρης: Η θέση του Σάσα για το επεισόδιο με Μπεναλουάν 17/10/2021 Θέση για το επεισόδιο που είχε με τον Γιοάν Μπεναλουάν, στην προπόνηση του Σαββάτου, πήρε ο Λούκας Σάσα. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος μέσος του Άρη ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό την άποψή του για το περιστατικό, αποτέλεσμα του οποίου ήταν οι δυο ποδοσφαιριστές να μείνουν εκτός αποστολής από την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία (Δευτέρα 18/10, 19:30 - «Αθανάσιος Διάκος»), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.   Όπως αναφέρει σχετικά ο Σάσα στην ανάρτησή του:   «Καλησπέρα παιδιά, είμαι εδώ σήμερα για να προστατεύσω τον εαυτό μου, γιατί εάν δεν το κάνω εγώ, δεν θα το

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άρης: Εκτός αποστολής Σάσα και Μπεναλουάν

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Άρη για το παιχνίδι της Δευτέρας με τη Λαμία κι εκτός έχουν μείνει οι Σάσα, Μπεναλουάν.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Άρης: Ο Σάσα τοποθετήθηκε για το επεισόδιο με Μπεναλουάν

Ο Λούκας Σάσα αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε με τον Γιοάν Μπεναλουάν, στην προπόνηση του Άρη, το Σάββατο.Ανάρτηση για να σχολιάσει τα όσα έγιναν με τον Γιοάν Μπεναλουάν στην προπόνηση του Άρη, έκανε ο Λούκας Σάσα ο οποίος, με τους δύο παίικτες να μένουν εκτός αποστολής για τον επερχόμενο αγώνα κόντρα στην Λαμία. Ο Βραζιλιάνος μέσος και ο Γαλλοτυνίσιος αμυντικός τέθηκαν εκτός αποστολής στον αγώνα κόντρα στη Λαμία (Δευτέρα 18/10, 19:30 - «Αθανάσιος Διάκος»), και θα τιμωρηθούν και με πρόστιμο. Αναλυτικότερα, ο Σάσα στην ανάρτησή του αναφέρει: «Καλησπέρα παιδιά, είμαι εδώ σήμερα για να προστατεύσω τον εαυτό μου, γιατί εάν δεν το κάνω εγώ, δεν θα το κάνει κανείς. Δυο μέρες πριν, εγώ και ο Γιοάν μα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)