Γρηγόρης Πετράκος: Από το βλεννογόνο της μύτης μου δεν περνάει όχι κορονοϊός, ούτε ο τιτανικός
12:18 - 18/10/2021
Γρηγόρης Πετράκος: Ο τραγουδιστής μίλησε στο «Πρωινό» για το εμβόλιο, τον κορονοϊό και τον Πάνο ΚιάμοΠερισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γρηγόρης Πετράκος – «Από το βλεννογόνο της μύτης μου δεν περνάει όχι κοροναϊός, ούτε ο Τιτανικός...»
Ο Γρηγόρης Πετράκος σε νέο ρεσιτάλ συνωμοσίας
Διαβάστε το στο tanea.grΓρηγόρης Πετράκος: Μου έχει πει καθηγητής πανεπιστημίου ότι από τον βλενογόννο της μύτης μου δεν περνάει κορονοϊός
Για τον κορονοϊό και την άρνησή του να εμβολιαστεί μίλησε στο Πρωινό ο Γρηγόρης Πετράκος, με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών του σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας όπου επιτρέπονται μόνο οι εμβολιασμένοι. «Παρακολουθούσα έξι με οκτώ ώρες την ημέρα συνεντεύξεις και ειδήσεις από όλο τον κόσμο για να καταλάβω τι συμβαίνει. Επειδή κάνω μια ζωή υγιεινή, έχω την D3 και τον ψευδάργυρο στα 80, μου έχει πει καθηγητής πανεπιστημίου ότι από τον βλενογόννο της μύτης μου δεν περνάει όχι κορονοϊός, ούτε ο Τιτανικός» είπε. Όπως είπε ο τραγουδιστής αρνείται τον όρο αντιεμβολιαστής και αρνητής. «Ούτε αρνούμαι την ύπαρξη του ιού, αρνούμαι τη σοβαρότητα και τα μέτρα, τα οποία θεωρώ καταστρεπτκά. Δεν είμαι αντι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓρηγόρης Πετράκος: Από τη μύτη μου δεν περνάει κορονοϊός, αλλά ούτε ο Τιτανικός (βίντεο)
ΟΓρηγόρης Πετράκος μίλησε για τις απόψεις του για τον κορονοϊό, τα εμβόλια, τις προτάσεις που δέχτηκε από αρκετά κόμματα τα οποία «είναι απέναντι σε αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή», καθώς και για την συμπόρευση του με το κόμμα του Γιώργου Τράγκα. Υποστήριξε πως δεν χρειάζεται να εμβολιαστεί κατά της COVID-19 γιατί από τη μύτη […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓρηγόρης Πετράκος: Πρώτα η ελευθερία, όχι υγεία. Από την μύτη μου δεν περνάει Koρωvoϊός, ούτε τιτανικός
Ο Γρηγόρης Πετράκος βρέθηκε στο Πρωινό και εξήγησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα τις απόψεις του για τον κορονοϊό και τον εμβόλιο. Αρχικά,...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γρηγόρης Πετράκος: Πρώτα η ελευθερία, όχι υγεία. Από την μύτη μου δεν περνάει Koρωvoϊός, ούτε τιτανικός
Διαβάστε το στο spoilersΓρηγόρης Πετράκος: «Από το βλεννογόνο της μύτης μου δεν περνάει όχι κορωνοϊός, ούτε ο τιτανικός»
Στο Πρωινό μίλησε ο Γρηγόρης Πετράκος, για τις απόψεις του για τον κορωνοϊό, τα εμβόλια, τις προτάσεις που δέχτηκε από αρκετά κόμματα τα οποία «είναι απέναντι σε αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή», καθώς και για την συμπόρευση του με το κόμμα του Γιώργου Τράγκα «Από το βλεννογόνο της μύτης μου δεν περνάει όχι κορωνοϊός, ...
Διαβάστε το στο agrinionews.gr