Η Ντόρα Μπακογιάννη διαγνώστηκε με καρκίνο - «Είμαι αποφασισμένη να νικήσω»

12:24 - 18/10/2021

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Ντόρας Μπακογιάνννη για τη μάχη με τον καρκίνο.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, πριν από λίγο...

Διαβάστε το στο Zougla

Η Ντόρα Μπακογιάννη διαγνώστηκε με καρκίνο – «Είμαι αποφασισμένη να νικήσω»

H ανακοίνωση της στο Facebook.

Διαβάστε το στο

Η Ντόρα Μπακογιάννη διαγνώστηκε με μυέλωμα – «Είμαι αποφασισμένη να νικήσω»

Διαβάστε το στο tanea.gr

Διαβάστε το στο tovima

Ντόρα Μπακογιάννη: Διεγνώσθη με πολλαπλό μυέλωμα

Η βουλευτής και αδελφή του πρωθυπουργού, Ντόρα Μπακογιάννη, ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στο Facebook πως διεγνώσθη με πολλαπλό μυέλωμα σε πρώιμο στάδιο. Η...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: Πως έμαθε ότι έχει καρκίνο – «Νιώθω αποφασισμένη για αυτή τη νίκη»

Κεραυνός εν αιθρία ήταν η ανακοίνωση από την Ντόρα Μπακογιάννη, μέσω Διαδικτύου, ότι πάσχει από καρκίνο. Χθες νωρίς το μεσημέρι, κι ενώ στην Ολομέλεια της Βουλής αντάλλασσαν πυρά ο πρωθυπουργός με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η πρώην υπουργός γνωστοποιούσε ότι ετοιμάζεται να δώσει μία ακόμη μάχη. Τα τηλέφωνα πήραν... The post Ντόρα Μπακογιάννη: Πως έμαθε ότι έχει καρκίνο – «Νιώθω αποφασισμένη για αυτή τη νίκη» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: «Θα δώσουμε αυτή τη μάχη με τον καρκίνο, δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου»

Την πρώτη της εμφάνιση, μετά την αποκάλυψή της στο Facebook ότι διαγνώστηκε με καρκίνο, πραγματοποίησε η Ντόρα Μπακογιάννη στο διαδικτυακό […] The post Ντόρα Μπακογιάννη: «Θα δώσουμε αυτή τη μάχη με τον καρκίνο, δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: Διαγνώστηκε με καρκίνο – «Είμαι αποφασισμένη να νικήσω»

Η Ντόρα Μπακογιάννη μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με Πολλαπλό To άρθρο Ντόρα Μπακογιάννη: Διαγνώστηκε με καρκίνο – «Είμαι αποφασισμένη να νικήσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Ντόρας Μπακογιάνννη για τη μάχη με τον καρκίνο. Είμαι στα χέρια εξαιρετικών γιατρών που έχει η χώρα μας και νιώθω αποφασισμένη…

Διαβάστε το στο onmed.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: Διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα – Τι λέει η ίδια σε ανάρτησή της

Μια δυσάρεστη είδηση για την υγεία της κοινοποίησε στον λογαριασμό της στα social media, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη. The post Ντόρα Μπακογιάννη: Διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα – Τι λέει η ίδια σε ανάρτησή της appeared first on Iatropedia.

Διαβάστε το στο iatropedia.gr

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Ντόρας Μπακογιάνννη για τη μάχη με τον καρκίνο. Είμαι στα χέρια εξαιρετικών…

Διαβάστε το στο queen.gr

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Ντόρας Μπακογιάνννη για τη μάχη με…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Ντόρας Μπακογιάνννη για τη μάχη με τον καρκίνο. Είμαι στα χέρια εξαιρετικών γιατρών που έχει η χώρα μας και νιώθω αποφασισμένη…

Διαβάστε το στο astrology.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: Διαγνώστηκε με καρκίνο – Τι έγραψε η ίδια στο Facebook

Μια δυσάρεστη είδηση για την υγεία της δημοσιοποίησε η βουλευτής Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη. Σε ανάρτηση στο Facebook έγραψε: «Πεντακόσιοι άνθρωποι τον χρόνο διαγιγνώσκονται με Πολλαπλό Μυέλωμα στην Ελλάδα.​ Ένας από αυτούς είμαι πλέον κι εγώ.​ Πολλαπλό Μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο και με την καλύτερη δυνατή πρόγνωση για την πορεία της νόσου.​ Δεν είναι ποτέ […]

Διαβάστε το στο mononews.gr

Ντόρα Μπακογιάννη – Η διάγνωση για τον καρκίνο – «Είμαι αποφασισμένη να νικήσω»

«Δεν είναι ποτέ εύκολο ν’ ακούς ότι έχεις καρκίνο» έγραψε πριν λίγο η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοινώνοντας ότι διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα.

Διαβάστε το στο vita.gr

Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε μέσω facebook ότι διαγνώστηκε με καρκίνο

Με μια σπάνια μορφή καρκίνου διαγνώσθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη. Το άρθρο Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε μέσω facebook ότι διαγνώστηκε με καρκίνο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Ντόρας Μπακογιάνννη για τη μάχη με τον καρκίνο. Είμαι στα χέρια εξαιρετικών γιατρών που έχει η χώρα μας και νιώθω αποφασισμένη για αυτή τη νίκη και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον».

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: «Έχω καρκίνο - Είμαι αποφασισμένη να κερδίσω τη μάχη»

Η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε πως διεγνώσθη με πολλαπλό μυέλωμα. Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: Ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο

Η Ντόρα Μπακογιάννη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο. Συγκεκριμένα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε γνωστό ότι διαγνώστηκε με «πολλαπλό Μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο».     Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη «Πεντακόσιοι άνθρωποι τον χρόνο διαγιγνώσκονται με Πολλαπλό Μυέλωμα στην Ελλάδα.​Ένας από αυτούς είμαι πλέον κι εγώ.​ Πολλαπλό Μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο και με την καλύτερη δυνατή πρόγνωση για την πορεία της νόσου.​ Δεν είναι ποτέ εύκολο ν’ ακούς ότι έχεις καρκίνο. ​Αυτό που δεν ελέγχεις, αυτό που σου ‘ρχεται ξαφνικά από το πουθενά, αυτό σε τρομάζει περισσότερο. ​Και σε τρομάζει, όχι μόνο για σένα, αλλά για όσους αγαπάς και σ’

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: Ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο

Τι έγραψε η πρώην υπουργός

Διαβάστε το στο news.gr

Η Ντόρα Μπακογιάννη διαγνώστηκε με καρκίνο – Η συγκλονιστική αποκάλυψη της

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, πριν από λίγο. Συγκεκριμένα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε γνωστό ότι διαγνώστηκε με «πολλαπλό Μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο». Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη «Πεντακόσιοι άνθρωποι τον χρόνο διαγιγνώσκονται με Πολλαπλό Μυέλωμα στην Ελλάδα.​Ένας από αυτούς είμαι πλέον κι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε γνωστό ότι διαγνώστηκε με​ καρκίνο

«Δεν είναι ποτέ εύκολο ν’ ακούς ότι έχεις καρκίνο», έγραψε στο facebook η Ντόρα Μπακογιάννη, ανακοινώνοντας ότι διαγνώστηκε με καρκίνο. Η βουλευτής της ΝΔ ανέφερε ότι «η ασθένεια είναι σε πολύ αρχικό στάδιο» και τόνισε πως «δεν έχω κάνει ποτέ πίσω από καμία μάχη στη ζωή μου.​ Θα συνεχίσω να δουλεύω κανονικά και να παλεύω […] Η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε γνωστό ότι διαγνώστηκε με​ καρκίνο on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Η Ντόρα Μπακογιάννη διαγνώσθηκε με καρκίνο – Το μήνυμά της

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη έκανε γνωστό ότι διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο. “Δεν είναι ποτέ εύκολο ν’ ακούς ότι έχεις καρκίνο” έγραψε στην ανάρτησή της. Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Δευτέρας η Ντόρα Μπακογιάννη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook. Η 67χρονη σήμερα βουλευτής της Νέας […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: Διαγνώστηκε με καρκίνο – Η ανάρτηση στο Facebook

Η Ντόρα Μπακογιάννη μοιράστηκε μέσω Facebook την είδηση πως έχει διαγνωστεί με καρκίνο! Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ! Διεγνώσθη με καρκίνο η Ντόρα Μπακογιάννη – «Είμαι αποφασισμένη να νικήσω»

ΕΚΤΑΚΤΟ! Διεγνώσθη με καρκίνο η Ντόρα Μπακογιάννη – «Είμαι αποφασισμένη να νικήσω» Ειδήσεις: Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, πριν από λίγο. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Συγκεκριμένα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε γνωστό ότι διαγνώστηκε με «πολλαπλό Μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο». «Είμαι στα χέρια […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, πριν από λίγο.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Η Ντόρα Μπακογιάννη διαγνώστηκε με καρκίνο - «Είμαι αποφασισμένη να νικήσω» 18/10/2021 Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, πριν από λίγο. Συγκεκριμένα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε γνωστό ότι διαγνώστηκε με «πολλαπλό Μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο». «Είμαι στα χέρια εξαιρετικών γιατρών που έχει η χώρα μας και νιώθω αποφασισμένη για αυτή τη νίκη και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον», κατέληξε η κυρία Μπακογιάννη. Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη «Πεντακόσιοι άνθρωποι τον χρόνο διαγιγνώσκονται με Πολλαπλό Μυέλωμα στην Ελλάδα.​Ένας από αυτούς είμαι πλέον κι εγώ.​ Πολλαπλό Μυέλω

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Η Ντόρα Μπακογιάννη διαγνώστηκε με καρκίνο: «Παλεύεται και νικιέται»

Με Πολλαπλό Μυέλωμα διαγνώσθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη. «Δεν έχω κάνει ποτέ πίσω από καμία μάχη στη ζωή μου. Θα συνεχίσω να δουλεύω κανονικά και να παλεύω γι’ αυτόν τον τόπο που τόσο αγαπώ, παράλληλα με τη θεραπεία μου», ανάφερε σε ανάρτησή της.Η Ντόρα Μπακογιάννη διαγνώσθηκε με Πολλαπλό Μυέλωμα. «Δεν είναι ποτέ εύκολο ν’ ακούς ότι έχεις καρκίνο», έγραψε σε ανάρτησή της στο facebook, κάνοντας γνωστό ότι δεν προτίθεται να φυγομαχήσει. «Δεν έχω κάνει ποτέ πίσω από καμία μάχη στη ζωή μου. Θα συνεχίσω να δουλεύω κανονικά και να παλεύω γι’ αυτόν τον τόπο που τόσο αγαπώ, παράλληλα με τη θεραπεία μου», έγραψε μεταξύ άλλων. Αναλυτικά η ανάρτησή της: «Πεντακόσιοι άνθρωποι τον χρόνο διαγιγνώσκονται με Πολλαπ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: Διαγνώστηκε με καρκίνο

Ντόρα Μπακογιάννη: Η συγκινητική ανάρτησή της στο Facebook.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

H ανακοίνωσή της στο Facebook.

Διαβάστε το στο to10.gr

Ντόρα Μπακογιάννη – Τι είναι ο συγκεκριμένος καρκίνος που έχει

Η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι πάσχει από «πολλαπλό μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο», μια μορφή καρκίνου του μυελού των οστών η οποία επηρεάζει τα λευκά αιμοσφαίρια που παράγουν αντισώματα. Πριν από την ανάπτυξη των χημειοθεραπειών, ο μέσος ασθενής επιζούσε μόνο για μερικούς μήνες. Σήμερα όμως η ασθένεια μπορεί να αντιμετωπιστεί για πολλά χρόνια, […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: «Έχω καρκίνο. Είμαι αποφασισμένη να κερδίσω τη μάχη»

Ντόρα Μπακογιάννη: «Έχω καρκίνο. Είμαι αποφασισμένη να κερδίσω τη μάχη» Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Θα συνεχίσω να δουλεύω κανονικά και να παλεύω γι’ αυτόν τον τόπο που τόσο αγαπώ, παράλληλα με τη θεραπεία μου» τονίζει μεταξύ άλλων η βουλευτής της ΝΔ. Αναλυτικά στην ανάρτησή της η Ντόρα […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Η Ντόρα Μπακογιάννη διαγνώστηκε με καρκίνο

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, πριν από λίγο. Συγκεκριμένα, η... The post Η Ντόρα Μπακογιάννη διαγνώστηκε με καρκίνο appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες