Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Είναι αστείο να με συγκρίνουν με τη Βίκυ Καγιά»

12:44 - 18/10/2021

Καλεσμένη στην εκπομπή “Breakfast@star” ήταν σήμερα η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Ο γνωστό μοντέλο και κριτής του GNTM απάντησε, μεταξύ άλλων, και […] The post Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Είναι αστείο να με συγκρίνουν με τη Βίκυ Καγιά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Έχω έρθει για να αφήσω το δικό μου στίγμα»

Η κριτής του «GNTM» μιλά για τη σύγκριση που γίνεται μεταξύ της ίδιας και της Βίκυς Καγιά

Διαβάστε το στο

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για τη Βίκυ Καγιά: «Είναι αστείο να μας συγκρίνουν»

«Το GNTM είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα, δεν θα μπορούσα να το φανταστώ πριν ένα χρόνο», λέει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή “Breakfast@star”. Το γνωστό μοντέλο και κριτής του GNTM απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη σύγκριση που γίνεται με τη Βίκυ Καγιά. «Το GNTM είναι κάτι πρωτόγνωρο για ... Περισσότερα To άρθρο Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για τη Βίκυ Καγιά: «Είναι αστείο να μας συγκρίνουν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Είναι αστείο να υπάρχει σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά

Πρωτόγνωρη χαρακτήρισε την εμπειρία της στην τηλεόραση και το GNTM η νέα κριτής, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Το μοντέλο, που έχει περπατήσει σε πασαρέλες του εξωτερικού, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast@star και μίλησε για την είσοδό της στην τηλεόραση. «Το GNTM είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα, δεν θα μπορούσα να το φανταστώ πριν ένα χρόνο. Ήμουν έτοιμοι να κάνω το GNTM» είπε. Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η σύγκριση με την Βίκυ Καγιά Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μίλησε για τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά. «Είναι αστείο να υπάρχει σύγκριση με έναν άνθρωπο που είναι τόσα πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Καταλαβαίνω ότι μπορείς να πεις πως φεύγει ένα πρόσωπο, έρχεται ένα άλλο, άρα αυτόματα θα κάνουμε μια σύ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Είναι αστείο να με συγκρίνουν με τη Βίκυ Καγιά» (Video)

«Το GNTM είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα, δεν θα μπορούσα να το φανταστώ πριν ένα χρόνο»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Ε όχι και να συγκρίνουν εμένα με τη Βίκυ Καγιά

Η νέα κριτής του GNTM και διεθνές μοντέλο Ισμήνη Παπαβλασοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του STAR με την Ελίνα και το Γιώργο. Καλεσμένη στην... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Ε όχι και να συγκρίνουν εμένα με τη Βίκυ Καγιά

Διαβάστε το στο spoilers

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: "Είναι αστείο να με συγκρίνουν με τη Βίκυ Καγιά"

"Εγώ έχω έρθει για να αφήσω το δικό μου στίγμα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο