Βενιζέλος για ΚΙΝΑΛ: Δεν υπάρχει ισχυρότερος λόγος από τη σιωπή

13:22 - 18/10/2021

«Δεν υπάρχει ισχυρότερος λόγος από τη σιωπή. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι βασική προϋπόθεση για να κάνει κάποιος πολιτική, είναι να διατηρεί τη σοβαρότητά του, και ως εκ τούτου εύχομαι καλή επιτυχία στη διαδικασία που κατά το καταστατικό του οργανώνει το ΚΙΝΑΛ». Αυτό τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος,... The post Βενιζέλος για ΚΙΝΑΛ: Δεν υπάρχει ισχυρότερος λόγος από τη σιωπή appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βενιζέλος για τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ: Δεν υπάρχει ισχυρότερος λόγος από τη σιωπή

«Τιμώ τη Βουλή, αλλά δεν μου λείπει», επισήμανε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Διαβάστε το στο

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Ευάγγελος Βενιζέλος: Δεν υπάρχει ισχυρότερος λόγος από τη σιωπή

Τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ κλήθηκε να σχολιάσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξη του στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, αρνούμενος να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «.. δεν υπάρχει ισχυρότερος λόγος από τη σιωπή. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι βασική προϋπόθεση για να κάνει κανείς πολιτική είναι να διατηρεί ... Περισσότερα To άρθρο Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Ευάγγελος Βενιζέλος: Δεν υπάρχει ισχυρότερος λόγος από τη σιωπή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ευάγγελος Βενιζέλος για διεργασίες ΚΙΝΑΛ: Δεν υπάρχει ισχυρότερος λόγος από τη σιωπή

Τις εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής κλήθηκε να σχολιάσει

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Βενιζέλος για τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ: Δεν υπάρχει ισχυρότερος λόγος από τη σιωπή

Τις εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής κλήθηκε να σχολιάσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αλλά αρνήθηκε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο.

Διαβάστε το στο real.gr

Βενιζέλος για εκλογές στο ΚΙΝΑΛ: Η σιωπή είναι ο ισχυρότερος λόγος

«Τιμώ τη Βουλή, αλλά δεν μου λείπει. Καλοσύνη τους, όσων λένε ότι λείπω από τη Βουλή»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Βενιζέλος για ΚΙΝΑΛ και επανεμφάνιση Παπανδρέου: «Δεν υπάρχει ισχυρότερος λόγος από τη σιωπή»

Πώς απάντησε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για την «ξαφνική αγάπη» του ΣΥΡΙΖΑ και την «αξιοποίηση» των τελευταίων δημόσιων τοποθετήσεών του για τη πανδημία και τη συμφωνία με τη Γαλλία The post Βενιζέλος για ΚΙΝΑΛ και επανεμφάνιση Παπανδρέου: «Δεν υπάρχει ισχυρότερος λόγος από τη σιωπή» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος για εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ: Δεν υπάρχει ισχυρότερος λόγος από τη σιωπή

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε ότι βασική προϋπόθεση για να κάνει κάποιος πολιτική, είναι να διατηρεί τη σοβαρότητά του.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Βενιζέλος για τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ: «Δεν υπάρχει ισχυρότερος λόγος από τη σιωπή»

«Δεν υπάρχει ισχυρότερος λόγος από τη σιωπή. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι βασική προϋπόθεση για να κάνει κάποιος πολιτική, είναι να διατηρεί τη σοβαρότητά του, και ως εκ…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Βενιζέλος για ΚΙΝΑΛ: «Δεν υπάρχει ισχυρότερος λόγος από τη σιωπή»

«Τιμώ τη Βουλή, αλλά δεν μου λείπει», είπε σε συνέντευξη του ο Ευάγγελος Βενιζέλος «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι βασική προϋπόθεση για να κάνει κάποιος πολιτική, είναι…

Διαβάστε το στο politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος για τα εσωτερικά του ΚΙΝΑΛ: "Δεν υπάρχει ισχυρότερος λόγος από τη σιωπή"

Τις εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής κλήθηκε να σχολιάσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξη του στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, αρνούμενος να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «.. δεν υπάρχει ισχυρότερος λόγος από τη σιωπή. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι βασική προϋπόθεση για να κάνει κανείς πολιτική είναι να διατηρεί τη σοβαρότητά του και ως εκ τούτου εύχομαι καλή επιτυχία στη διαδικασία που, κατά το καταστατικό του, οργανώνει τώρα το ΚΙΝΑΛ».

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr

Αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο

Διαβάστε το στο ekriti.gr

«Δεν υπάρχει ισχυρότερος λόγος από τη σιωπή. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι βασική προϋπόθεση για να κάνει κάποιος πολιτική, είναι να διατηρεί τη σοβαρότητά του, και ως εκ τούτου εύχομαι καλή επιτυχία στη διαδικασία που κατά το καταστατικό του οργανώνει το ΚΙΝΑΛ». Αυτό τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]