Το τηλεφώνημα Τσίπρα στην Μπακογιάννη

15:26 - 18/10/2021

Τη συμπαράστασή του στην Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε επικοινωνία του μαζί της, που ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Twitter. «Επικοινώνησα με την Ντόρα Μπακογιάννη και της εξέφρασα τη συμπαράστασή μου, τις ειλικρινείς ευχές μου αλλά και τη βεβαιότητα ότι θα ξεπεράσει την ασθένεια που με παρρησία ανακοίνωσε σήμερα δημόσια. Είναι […] The post Το τηλεφώνημα Τσίπρα στην Μπακογιάννη appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το μήνυμα Κυρανάκη προς Μπακογιάννη

Το μήνυμα του «γαλάζιου» βουλευτή προς την πρώην ΥΠΕΞ μετά τη δημόσια εξομολόγησή της για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο. Το άρθρο Το μήνυμα Κυρανάκη προς Μπακογιάννη εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Ευχές του Αλ. Τσίπρα στην Ντ. Μπακογιάννη

Τη συμπαράστασή του στην Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε επικοινωνία του μαζί της, που ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Twitter.«Επικοινώνησα με την Ντόρα Μπακογιάννη και της εξέφρασα τη συμπαράστασή μου, τις ειλικρινείς ευχές μου αλλά [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας