Ντόρα Μπακογιάννη: Θα δώσουμε αυτή τη μάχη, όσοι έχουν το ίδιο πρόβλημα δεν είναι μόνοι τους

19:30 - 18/10/2021

Απίστευτο το κύμα συμπαράστασης από τον κόσμο είπε η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία μίλησε το απόγευμα σε διαδικτυακή εκδήλωση Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντόρα Μπακογιάννη: «Θα δώσω και αυτήν τη μάχη – Δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου»

Στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την ανακοίνωση της ασθένειάς της εμφανίστηκε αισιόδοξη - «Θα αστειεύεσαι» απάντησε η πρώην υπουργός της ΝΔ, στον συνάδελφο της, Δημήτρη Καιρίδη όταν την ρώτησαν αν επιθυμούσε να αναβληθεί η σημερινή εκδήλωση. Το άρθρο Ντόρα Μπακογιάννη: «Θα δώσω και αυτήν τη μάχη – Δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: Θα δώσω τη μάχη, δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου

“Δεν είναι η πρώτη ατυχία, ελπίζω να είναι η τελευταία και να βγω πιο δυνατή” Μετά την ανακοίνωσή της σε διαδικτυακή ομιλία για τις γερμανικές εκλογές, στην οποία και μετείχε μαζί με τους Δημήτρη Καιρίδη, Ευρυπίδη Στυλιανίδη και Θοδωρή Ρουσόπουλο σχετικά με τη μάχη που δίνει με το πολλαπλό μυέλωμα, με το οποίο διαγνώστηκε, η […]

Διαβάστε το στο topnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες