Δ.Γάκης σε Ν.Μπακογιάννη: «Είμαι και εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα»

16:14 - 19/10/2021

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γάκης, αποκάλυψε μέσω δημοσίευσής του, ότι είναι και ο ίδιος ένας ακόμη από τους 500 ασθενείς με πολλαπλό μυέλωμα. Μάλιστα, στέλνει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στη Ντόρα Μπακογιάννη λέγοντας ότι «Θα βγούμε νικητές». Η πρωτοβουλία της κας Μπακογιάννη να αποκαλύψει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει φαίνεται πως ώθησε τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να μοιραστεί δημοσίως σε ανάρτηση του στο facebook την περιπέτεια υγείας που πέρασε και εκείνος. «Πριν από τρεις μήνες, τον Ιούλιο, υποβλήθηκα σε αυτόλογη μεταμόσχευση μυελού των οστών από την ομάδα του κυρίου Δημόπουλου. Είναι μια άψογη, σε όλα της, ομάδα και πολύ καλοκουρδισμένη. Τα πράγματα πήγανε πάρα π

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινητικό μήνυμα στην Ντόρα Μπακογιάννη από τον Δημήτρη Γάκη - «Είμαι και γω ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα»

Διαβάστε το στο

Μήνυμα Δημήτρη Γάκη σε Ντόρα Μπακογιάννη: «Είμαι κι εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα»

Η πρωτοβουλία της κας Μπακογιάννη να αποκαλύψει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει φαίνεται πως ώθησε τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δημήτρης Γάκης: Κυρία Μπακογιάννη, είμαι κι εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα

Την αποκάλυψη ότι πάσχει από πολλαπλό μυέλωμα έκανε με ένα συγκλονιστικό μήνυμα ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γάκης, στέλνοντας και ένα μήνυμα αισιοδοξίας με παραλήπτη την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία τη Δευτέρα (18/10) έκανε γνωστό ότι διαγνώστηκε με αυτή τη μορφή καρκίνου. Ο κ. Γάκης σε ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε ότι είναι ανάμεσα στους 500 με πολλαπλό μυέλωμα και πως τον Ιούλιο υπεβλήθη σε αυτόλογη μεταμόσχευση μυελού των οστών από την ομάδα του κυρίου Δημόπουλου, τονίζοντας ότι τα «πράγματα πήγανε πάρα πολύ καλά». Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς την Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντας πως «αντλούμε από τη δύναμη σας και διπλασιάζουμε τη δική μας»

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκλονίζει ο π. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης: «Είμαι κι εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα»

«Είμαι και εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα», αποκαλύπτει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: «Είμαι και εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα» – Συγκινεί ο Δημήτρης Γάκης

Ντόρα Μπακογιάννη – Δημήτρης Γάκης: Η κα. Μπακογιάννη μίλησε ανοιχτά για το πολλαπλό μυέλωμα, την μορφή καρκίνου από την οποία πάσχει, κάτι που έκανε και τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Γάκη, να μιλήσει δημόσια και για το δικό του πρόβλημα υγείας. Ο Δημήτρης Γάκης αποκάλυψε πως είναι ένας από... The post Ντόρα Μπακογιάννη: «Είμαι και εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα» – Συγκινεί ο Δημήτρης Γάκης appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Συγκλονίζει ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης: «Κυρία Μπακογιάννη. Είμαι και εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα»

Μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ο κ. Γάκης ανέφερε ότι και ο ίδιος ένας ακόμη από τους 500 ασθενείς με πολλαπλό μυέλωμα, στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης στη Ντόρα Μπακογιάννης, λέγοντας ότι «Θα βγούμε νικητές» Η ανάρτηση του κ Γάκη «Κυρία Μπακογιάννη. Είμαι και εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα. Πριν από τρεις μήνες, τον […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συγκινητικό μήνυμα πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Ντ. Μπακογιάννη: Είμαι και εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα [video]

Την προσωπική του περιπέτεια υγείας αποκάλυψε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γάκης,

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Εξομολόγηση του πρώην βουλευτή Δημήτρη Γάκη: «Είμαι κι εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα»

Την αποκάλυψη ότι ανήκει στην άτυπη ομάδα των 500 ανθρώπων που έχουν πολλαπλό μυέλωμα, έκανε με ανάρτησή του στο Facebook ο πρών βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης, μόλις ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση της Ντόρας Μπακογιάννη ότι διαγνώστηκε με την ίδια πάθηση. Ο βουλευτής έγραψε χαρακτηριστικά ότι τον Ιούλιο υποβλήθηκε σε αυτόλογη μεταμόσχευση μυελού των Το άρθρο Εξομολόγηση του πρώην βουλευτή Δημήτρη Γάκη: «Είμαι κι εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: «Είμαι και εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα» λέει ο Δημήτρης Γάκης

Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε ανοιχτά για το πολλαπλό μυέλωμα, την μορφή καρκίνου από την οποία πάσχει, κάτι που έκανε και τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Γάκη, να μιλήσει δημόσια και για το δικό του πρόβλημα υγείας. Ο Δημήτρης Γάκης αποκάλυψε πως είναι ένας από τους 500 που διαγιγνώσκονται κάθε χρόνο με πολλαπλό μυέλωμα, στέλνοντας ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις