Αντετοκούνμπο – «Μου ήταν δύσκολο να ισορροπήσω τα συναισθήματά μου»

06:48 - 20/10/2021

Για τη δυσκολία να βρει τρόπο να ισορροπήσει τα συναισθήματα του και να μπει σε... mood αγώνα, μετά την απονομή, μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Για τη δυσκολία να βρει τρόπο να ισορροπήσει τα συναισθήματα του και να μπει σε… mood αγώνα, μετά την απονομή, μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Διαβάστε το στο

Για τη δυσκολία να βρει τρόπο να ισορροπήσει τα συναισθήματα του και να μπει σε… mood αγώνα, μετά την απονομή, μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Διαβάστε το στο tovima

Γιάννης: «Ήταν δύσκολο να ισορροπήσουμε τα συναισθήματά μας» - Αποθέωσε τον Θανάση

Γιάννης: «Ήταν δύσκολο να ισορροπήσουμε τα συναισθήματά μας» - Αποθέωσε τον Θανάση 20/10/2021 Εντυπωσιακοί ήταν τόσο οι Μιλγουόκι Μπακς όσο και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην πρεμιέρα του NBA. Τα «ελάφια», αφού παρέλαβαν πρώτα τα δαχτυλίδια του πρωταθλητή, έπαιξαν πολύ όμορφο μπάσκετ και «διέλυσαν» τους Μπρούκλιν Νετς στο «Fiserv Forum» με 127-104. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 32 πόντους, 14 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 2 μπλοκ σε 31 λεπτά συμμετοχής, είπε τα εξής: «Ενθουσιάστηκα βλέποντας το μπάνερ να σηκώνεται. Ήταν δύσκολο να ισορροπήσουμε τα συναισθήματά μας μετά την απονομή, αλλά τα καταφέραμε, κάναμε

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)