Αντετοκούνμπο – «Μου ήταν δύσκολο να ισορροπήσω τα συναισθήματά μου»
06:48 - 20/10/2021
Για τη δυσκολία να βρει τρόπο να ισορροπήσει τα συναισθήματα του και να μπει σε... mood αγώνα, μετά την απονομή, μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντετοκούνμπο – «Μου ήταν δύσκολο να ισορροπήσω τα συναισθήματά μου»
Για τη δυσκολία να βρει τρόπο να ισορροπήσει τα συναισθήματα του και να μπει σε… mood αγώνα, μετά την απονομή, μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Διαβάστε το στο Αντετοκούνμπο – «Μου ήταν δύσκολο να ισορροπήσω τα συναισθήματά μου»
Για τη δυσκολία να βρει τρόπο να ισορροπήσει τα συναισθήματα του και να μπει σε… mood αγώνα, μετά την απονομή, μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Διαβάστε το στο tovimaΓιάννης: «Ήταν δύσκολο να ισορροπήσουμε τα συναισθήματά μας» - Αποθέωσε τον Θανάση
Γιάννης: «Ήταν δύσκολο να ισορροπήσουμε τα συναισθήματά μας» - Αποθέωσε τον Θανάση
20/10/2021
Εντυπωσιακοί ήταν τόσο οι Μιλγουόκι Μπακς όσο και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην πρεμιέρα του NBA. Τα «ελάφια», αφού παρέλαβαν πρώτα τα δαχτυλίδια του πρωταθλητή, έπαιξαν πολύ όμορφο μπάσκετ και «διέλυσαν» τους Μπρούκλιν Νετς στο «Fiserv Forum» με 127-104.
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 32 πόντους, 14 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 2 μπλοκ σε 31 λεπτά συμμετοχής, είπε τα εξής: «Ενθουσιάστηκα βλέποντας το μπάνερ να σηκώνεται. Ήταν δύσκολο να ισορροπήσουμε τα συναισθήματά μας μετά την απονομή, αλλά τα καταφέραμε, κάναμε
Διαβάστε το στο filathlos.gr