«Καλά δε ντρεπόμαστε καθόλου;» – Εκνευρισμός Τσελέντη για την φημολογία περί σεισμού στο Ιόνιο
07:36 - 20/10/2021
Έντονη ήταν η αντίδραση του διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκη Τσελέντη, μετά την δήλωση σεισμολόγου στην εφημερίδα Ερμής Ζακύνθου ότι «μπορεί να κάνει σεισμό στο Ιόνιο». «Καλά δε ντρεπόμαστε καθόλου;» αναρωτιέται ο Άκης Τσελέντης σημειώνοντας ότι η δήλωση αυτή έγινε σε μια στιγμή κατά την οποία «έχουμε τον κόσμο τρομοκρατημένο από τους πρόσφατους σεισμούς». Παράλληλα ο Άκης Τσελέντης σημειώνει στην ανάρτησή του στο Facebook λίγες ώρες μετά τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Καρπάθου το πρωί της Τρίτης ότι «το ξεκαθαρίζω για να μην παρεξηγούμαστε δεν λέω ότι δεν θα κάνει σεισμό στο Ιόνιο αλλά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο βασισμένο σε μετρήσεις και όχι σε αέρα κοπανιστό». Ολόκληρη
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Καλά είμαστε σοβαροί;» - Οργή Τσελέντη για Παπαδόπουλο και την «πρόβλεψη για σεισμό στο Ιόνιο»
Η ανάρτησή του στο Facebook - «Είναι σαν να λέω πως θα βρέξει τον χειμώνα» - Η πρόβλεψη του σεισμολόγου Παπαδόπουλου που τρομοκράτησε κόσμο - «Δεν ξέρω ποιος τον έβαλε στην Εθνική Επιτροπή Εκτίμησης Σεισμικού Κινδύνου»
Διαβάστε το στο «Καλά είμαστε σοβαροί;» – Οργή Τσελέντη για Παπαδόπουλο και την πρόβλεψη για σεισμό στο Ιόνιο
Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Τσελέντης δημοσίευσε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας η οποία φιλοξενεί δηλώσεις του κ. Παπαδόπουλου σύμφωνα με τις οποίες «αναμένεται ανά πάσα στιγμή σεισμός στο Ιόνιο». «Καλά δε ντρεπόμαστε καθόλου;», είναι τα πρώτα λόγια της ανάρτησης του διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, προσθέτοντας πως από τις δηλώσεις […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr«Καλά είμαστε σοβαροί;» – Οργή Τσελέντη για Παπαδόπουλο και την «πρόβλεψη για σεισμό στο Ιόνιο»
Η ανάρτησή του στο Facebook – «Είναι σαν να λέω πως θα βρέξει τον χειμώνα» – Η πρόβλεψη του σεισμολόγου Παπαδόπουλου που τρομοκράτησε κόσμο – «Δεν ξέρω ποιος τον έβαλε στην Εθνική Επιτροπή Εκτίμησης Σεισμικού Κινδύνου» Οργισμένη ήταν η αντίδραση του διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκη Τσελέντη ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook καταφέρεται ...
Διαβάστε το στο agrinionews.gr«Καλά είμαστε σοβαροί;» - Οργή Τσελέντη για Παπαδόπουλο και την «πρόβλεψη για σεισμό στο Ιόνιο»
Η ανάρτησή του στο Facebook - «Είναι σαν να λέω πως θα βρέξει τον χειμώνα» - Η πρόβλεψη του σεισμολόγου Παπαδόπουλου που τρομοκράτησε κόσμο - «Δεν ξέρω ποιος τον έβαλε στην Εθνική Επιτροπή Εκτίμησης Σεισμικού Κινδύνου»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr