Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε τολμηροί για να μειώσουμε τις εκπομπές

12:30 - 20/10/2021

Πρέπει να είμαστε τολμηροί και επιθετικοί εάν θέλουμε να επιτύχουμε τους στόχους εκπομπών, δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια συζήτησης με τον καθηγητή Jeffrey Sachs, στο πλαίσιο του 1st Καθημερινή Athens ESG Summit. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι θα πρέπει να καινοτομούμε ως προς τις τεχνολογίες και... The post Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε τολμηροί για να μειώσουμε τις εκπομπές appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειάζονται τολμηρές αποφάσεις για τη μείωση των εκπομπών

Για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και τη μείωση των εκπομπών κατά 55% μέχρι το 2030 χρειάζονται τολμηρές αποφάσεις, τόνισε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, επαναλαμβάνοντας πως η ελληνική κυβέρνηση ήδη από το Σεπτέμβριο του 2019 πρωτοστατεί σε επίπεδο ΕΕ στον καθορισμό τολμηρών και φιλόδοξων στόχων αναφορικά με την δραστική μείωση εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]