Η Κάτια Ζυγούλη επιστρέφει στην τηλεόραση- Η νέα της εκπομπή και η μεγάλη πρεμιέρα

13:30 - 20/10/2021

Με την εκπομπή «Ιστορίες Όμορφης Ζωής», η Κάτια Ζυγούλη επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ2. Η Κάτια Ζυγούλη θα μας...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Κάτια Ζυγούλη επιστρέφει στην τηλεόραση - Η νέα της εκπομπή και η μεγάλη πρεμιέρα

Με την εκπομπή «Ιστορίες Όμορφης Ζωής», η Κάτια Ζυγούλη επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ2...

Διαβάστε το στο Zougla

Κάτια Ζυγούλη: Επιστρέφει στην τηλεόραση – Το όνομα της εκπομπής της και πότε κάνει πρεμιέρα

Υπενθυμίζεται, πως η ίδια τον Ιούνιο του 2020 ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή «Ιστορίες Μόδας» στην ΕΡΤ, και τώρα το μοντέλο και παρουσιάστρια επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τα Σαββατοκύριακα με τις «Ιστορίες Όμορφης Ζωής». Η πρεμιέρα της είναι το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, στις 19.00. Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τις «Ιστορίες Όμορφης Ζωής» Οι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»