Κυρ. Μητσοτάκης: Σπονδή στον οικουμενικό Ελληνισμό η επιλογή να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού

12:25 - 16/10/2019

Μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας έστειλε, με την ομιλία του, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη του κύκλου των επετειακών εκδηλώσεων για τα 2. The post Κυρ. Μητσοτάκης: Σπονδή στον οικουμενικό Ελληνισμό η επιλογή να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης: Σπονδή στον οικουμενικό Ελληνισμό η ψήφος αποδήμων

Χαρακτήρισε «σπονδή σε αυτόν τον Οικουμενικό Ελληνισμό» την επιλογή της κυβέρνησης να ψηφίζουν για τον τόπο μας και οι Έλληνες που διαμένουν μόνιμα εκτός.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μητσοτάκης: Σπονδή στον οικουμενικό Ελληνισμό η επιλογή να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού

Μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας έστειλε, με την ομιλία του, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη του κύκλου των επετειακών εκδηλώσεων για τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας στο Ζάππειο Μέγαρο. «Η Σαλαμίνα του 480 π.Χ. ενσαρκώνει μία μοναδική στιγμή ομοψυχίας» Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε […] Το Άρθρο: Μητσοτάκης: Σπονδή στον οικουμενικό Ελληνισμό η επιλογή να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού εμφανίζεται στην ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ.

Διαβάστε το στο neaselida.gr

Μητσοτάκης: Σπονδή στον Οικουμενικό Ελληνισμό η επιλογή για ψήφο στους αποδήμους

Μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας έστειλε, με την ομιλία του, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη του κύκλου των επετειακών εκδηλώσεων για τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας στο Ζάππειο Μέγαρο. Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε την ανάγκη «να σκάψουμε και να σκύψουμε, ως τις ρίζες […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Μητσοτάκης: Σπονδή στον Οικουμενικό Ελληνισμό η επιλογή να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού

Το μήνυμα του πρωθυπουργού με αφορμή τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας...

Διαβάστε το στο news.gr

Κυρ. Μητσοτάκης: Σπονδή στον οικουμενικό Ελληνισμό η ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού

Μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας έστειλε, με την ομιλία του, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη του κύκλου των επετειακών εκδηλώσεων για τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας στο Ζάππειο Μέγαρο. Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε την ανάγκη «να σκάψουμε και να σκύψουμε, ως τις ρίζες […] Κυρ. Μητσοτάκης: Σπονδή στον οικουμενικό Ελληνισμό η ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

«Σπονδή στον οικουμενικό Ελληνισμό η επιλογή να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού»

Μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας έστειλε, με την ομιλία του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη του κύκλου των επετειακών εκδηλώσεων για τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, στο Ζάππειο [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Κυρ. Μητσοτάκης: Σπονδή στον οικουμενικό Ελληνισμό η ψήφος των Ελλήνων εξωτερικού

Μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας έστειλε, με την ομιλία του, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη του κύκλου των επετειακών εκδηλώσεων για τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας στο Ζάππειο Μέγαρο. Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε την ανάγκη «να σκάψουμε και να σκύψουμε, ως τις ρίζες […]

Διαβάστε το στο politik.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σπονδή στον οικουμενικό Ελληνισμό η επιλογή να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας στην εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη του κύκλου των επετειακών εκδηλώσεων για τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, τονίζοντας πως «οι αντιστίξεις εκείνης της περιόδου ηχούν διδακτικά στο παρόν».

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Σουηδία-Covid-19: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Λεβέν, παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο

Νέο ban της FΙΒΑ στην ΑΕΚ

ΜέΡΑ 25: Nα καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση

Κοζάνη: Στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυστηρά μέτρα και αλλαγές στο Wimbledon

Ημιτελικός των ρεκόρ στο «Θεράμικα»