«Βόμβα» Μιωνή – Ο Παπαγγελόπουλος μου ζήτησε εκβιαστικά χρήματα μέσα στο Μαξίμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Υπόμνημα Μιωνή – Ο Παπαγγελόπουλος μου ζήτησε χρήματα σε συνάντηση στο Μαξίμου
Ο επιχειρηματίας, ο οποίος είναι από τους βασικούς μάρτυρες κατηγορίας στην υπόθεση λίγο πριν ολοκληρωθεί ο κύκλος της ανακριτικής διαδικασίας και ανοίξει ο αυτός των απολογιών των κατηγορουμένων επανέρχεται με πολυσέλιδο υπόμνημα του θέτοντας υπόψη της ανακρίτριας, όπως υποστηρίζει, νέα στοιχεία.
Διαβάστε το στο tovimaΝέα «βόμβα» Μιωνή: Ο Παπαγγελόπουλος μου ζήτησε εκβιαστικά χρήματα
Νέο υπόμνημα κατέθεσε στην ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνή κατηγορώντας ευθέως τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ότι σε συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου το 2016 του ζήτησε χρήματα. Ο επιχειρηματίας, επανέρχεται με πολυσέλιδο υπόμνημα του θέτοντας υπόψη της ανακρίτριας, όπως υποστηρίζει, νέα στοιχεία. Στη επίμαχη συνάντηση , όπως...
The post Νέα «βόμβα» Μιωνή: Ο Παπαγγελόπουλος μου ζήτησε εκβιαστικά χρήματα appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΝέο υπόμνημα Μιωνή: «Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ζήτησε χρήματα μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου»
Lamianow.gr
Νέο υπόμνημα Μιωνή: «Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ζήτησε χρήματα μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου»
Νέο υπόμνημα κατέθεσε στην ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνή κατηγορώντας ευθέως τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ότι σε συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου το 2016 του ζήτησε χρήματα. Ο επιχειρηματίας, ο οποίος είναι από τους βασικούς μάρτυρες κατηγορίας στην υπόθεση λίγο πριν ολοκληρωθεί ο κύκλος της ανακριτικής διαδικασίας και ανοίξει ο αυτός των […]
Νέο υπόμνημα Μιωνή: «Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ζήτησε χρήματα μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου»
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.gr